jaktos Posted October 1, 2025 Posted October 1, 2025 Nie chcę kupować wina ani słodyczy, bo to takie na chwilę, a wolałabym coś praktycznego, co jej zostanie. Quote
zabekprk Posted October 1, 2025 Posted October 1, 2025 Ręczniki – ręczników nigdy dość Patelni też nigdy za dużo Dobrym pomysłem jest też kwiatek doniczkowy w ładnej, ale neutralnej doniczce (kolorowe czasem mogą nie pasować do wnętrza). Figurki czy różne ozdobne bibeloty uważam, że są średnim prezentem – szybko się kurzą, nie zawsze pasują do wystroju i często stoją potem bezużytecznie. Ja osobiście najbardziej ucieszyłabym się z karty podarunkowej do sklepu z wyposażeniem wnętrz – wtedy obdarowany kupuje to, co mu pasuje. Minus jest tylko taki, że od razu wiadomo, ile kosztował prezent Dlatego fajnie też pomyśleć o czymś praktycznym i ładnym, np. czajniku ceramicznym. Taki upominek świetnie wygląda w kuchni i jest naprawdę użyteczny. Zerknij tutaj: https://andyceramika.pl/czajniki , mają sporo ciekawych modeli. Quote
Recommended Posts