jaktos Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jaki monitoring przy pakowaniu polecacie? Mam magazyn w domu i pakuje również w domu. Jestem już zmęczona tymi zwrotami perfum z otwartą dyskusją “dostałam otwarty perfum,a to miało być na prezent więc odsyłam z powrotem albo proszę zwrócić pół kwoty” Każdy perfumik jest zaplombowany i jak udowodnić,że to klient otworzył,zapach mu nie podszedł i temu tak kombinuje,nawet nie wiem. Na razie widzę tylko takie rozwiązanie. No i gdzie zamawialiście regały magazynowe? Z góry dziękuję. Quote
zabekprk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jak korzystasz z baselinker to tam jest funkcja że robi zdjęcie na stanowisku pakowania, ale myślę że pieczątka jak poleca wyżej koleżanka to dobry patent. Regały polecam przejrzeć sobie na stronie https://regaly-magazynowe.pl/regaly-magazynowe/ Mają tam regały magazynowe modułowe tak więc można je dopasować do każdego pomieszczenia. Quote
Recommended Posts