markus383 Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Witam.Jestem tu nowy i nie będę ukrywał, że zarejestrowałem się na tym forum w jednym, konkretnym celu. Rolnikiem nie jestem, ale mam w planach(w niedalekiej przyszłości - za 1-2lata) założenie małej winnicy. Ale na razie nie o tym.W związku, że studiuję na SGGW, a moi rodzice, ani nikt z moich znajomych nie ma gospodarstwa mam do użytkowników OGROMNĄ prośbę Na jeden z przedmiotów muszę wykonać roczny bilans gospodarstwa rolnego, a nie chcę nic sam kombinować, bo kłamstwo i tak się wyda. W związku z tym chciałbym nawiązać kontakt z rolnikiem, który móglby podzielić się informacjami na temat własnego gospodarstwa. Byłbym ogromnie wdzięczny, ponieważ jest to praca zaliczająca semestr z tego przedmiotu. Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc. Mateusz Quote
markus383 Posted April 11, 2012 Author Report Posted April 11, 2012 Czy może mi ktoś jednak pomóc?? Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam. Mateusz Quote
Recommended Posts