Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mam pytanie czy ktos wie cos moze na temat ubojni ktora mogla by podpisac ze mna umowe mam na mysli wystawienie cielata do dalszego opasu. Jestem z wojewodztwa malopolskiego
  • 4 weeks later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

wy wszyscy z jakiego województwa piszecie? byk pol zaopatruje sie u mnie

wy wszyscy z jakiego województwa piszecie? byk pol zaopatruje sie u mnie

witam kupił bym wieksza ilosc cielakow byczkow w dobrej cenie jestem z wielkopolski [ miesne mieszance moga byc tez HFy]

Posted

nie wiem jakie sztuki cie interesuja czy kilku dniowe czy np powyzej 2 tyg i starsze' date=' mazowiecki

[/quote']

kupie cielaki byczki w dobrej cenie minimum 8dniowe ... PIsac?????

Nawiąże współpracę z odbiorcami cieląt do 120kg.

jakie te cielaki ??? mnie interesuja byczki w dobrej cenie duza ilosc ???

Posted

ile sztuk potrzebujesz mam z rodowodem ponad 80proc hf z 6 szt srednia wydajnosc stada 7500l pomorskie

Witam interesuja mnie byczki jaka cena i ile sztuk jestem z wielkopolski;;;NAWIAZE WSPÓLPRACE??????PISAC

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

jezeli jałowki mają papiery (pod ochroną chodowlaną) to za jednego musisz dać ok 700 zł minimum.

PS. Kupuj min. 2 tygodniowe' date=' które już sa trochę odchowane, ja za byczki płace 2-3 tygodniowe 900-1000 zł.

[/quote']

Witam chcialem zapytac jaka rasa byczkow za 1000zl i czy istnieje mozliwosc zakupu wiekszej parti

pozdrawiam

Witam

kupie byczki partia minimum 10 sztuk w dobrej cenie w wieku od 8 dzni do 3 tygodni

Pozdrawiam

Posted

Do 1000 zł to raczej tylko HF-y albo czasami jak się trafi to może jakiś mieszaniec. Taniej to tylko takie młode kilku/kilkunastodniowe sztuki, które strach brać.

Ja staram się kupować cielaki już trochę odchowane - są silniejsze i dzięki temu mniejsze ryzyko padnięcia.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

nie wiem jakie sztuki cie interesuja czy kilku dniowe czy np powyzej 2 tyg i starsze' date=' mazowiecki

[/quote']

W jakiej cenie masz mięsne pytam zarówno o kilku dniowe jak i o starsze

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Handluje z firmą herdpol od samego początku jej powstania, cielęta są w dobrej kondycji zawsze jest z czego wybrać i przede wszystkim w dobrej cenie towar nie jest przestany co chwile dowożą świeże nie ma problemów z paszportami idzie się z nimi dogadać polecam