rajmund Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Mam problem z moim schafferem 550ts. Otóż mam małego syna który zbił mi przednią szybę i nie mam pojęcia skąd mam załatwić nową, może ten problem niektórym wydaje się banalny bo po co komu szyba ale ja jej potrzebuję więc proszę was o pomoc. Proszę napiszcie gdzie bym mógł taką szybę kupić. Quote
*SSaPeRR* Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 W tej ładowarce szyba jest gięta- wypukła czy gładka??Z gładką to nie ma problemu bo możesz podać wymiary i Ci dorobią. Z wypukłą trochę gorzej bo musisz wiedzieć dokładnie na jakiej wysokości i ile jest różnicy między brzegami a najbardziej wypukłym miejscem i na jakiej wysokości, no i nie wszystkie firmy takimi się zajmują. Może popytaj w takich firmach:firma3e.pl/e-szyby.pl/szyby-na-wymiar-cabout-pol-25.htmlagroseznam.cz/pl/agro-gielda/detail-inzeratu/15060-szyby-do-maszyn-budowlanych-rolniczych.html Coś mi się wydaje że w tej ładowarce jest szyba wypukła. Tu masz jak zrobić rysunek do zamówienia:firma3e.pl/szyba1/szyba1.html Lub wystarczy numer katalogowy szyby i napewno dorobią. Quote
Recommended Posts