devito Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Witam wszystkichPoradźcie gdzie kupić opony do ładowarki bo mi ciutkę złysiały poznałem po tym że nie zostawiają śladów tylko za mną rowek jest. poszukuje 17,5 x25i mam problem nowe czy bieżnikowane Quote
Miki Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 A jaka jest ta ładowarka? Duża, mała, teleskopowa, ma koła skrętne czy jest łamana? Quote
devito Posted April 26, 2012 Author Report Posted April 26, 2012 taki maluch JCB 530 coś jej się tam skręca nawet chyba ze 4 i boje się jak wysięgnik na maxa 8 m coś podnoszę że się przewróci jak koło padnie Quote
Miki Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 To wcale nie taki maluch. Polecał bym do takiego sprzętu nowe opony, a nie bieżnikowane bo pewnie wykonujesz nią ciężkie prace. Quote
devito Posted April 27, 2012 Author Report Posted April 27, 2012 nie raczej podnosze biomase na znaczna wysokość i dlatego boje się jak mam pełen wysięg. A opony chciałem nowe tylko cena mnie przeraża 3000 zł za szt uzywki są po 1500 i stąd moje pytanie czy ktoś nie wie gdzie i u kogo taniej kupić Quote
tomi382 Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Do ładowarki tylko nowe opony !Bałbym się podnosić ciężary i jechać na takich oponach. Pamiętaj że nie wiadomo w jakim stanie jest całe ożebrowanie opony, osnowa itp. A o tragedie nie trudno Quote
MarcinKrzyszczak Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 zobacz w farmking, na pewno tam dostaniesz, bo mają nie tylko do ciągników,a le do sprzętów ogólnie. Indyjska jakość jak to mówia,a le moim zdaniem sa bardzo dobre, sporo opinii też już pozytywnych słyszałem. Quote
Recommended Posts