Marcin Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Witam. Chciałbym założyć gospodarstwo agroturystyczne i słyszałem, że można na nie uzyskać pieniądze z unii. Ale jestem zielony w funduszach ponieważ z żadnych nie korzystałem. możecie coś podpowiedzieć: od czego zacząć, gdzie się zwrócić, jaki wymogi należy spełniać??? Quote
slawcik Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 musisz jechać do doradztwa rolniczego i tam Ci wszystko powiedzą od czego zacząć.jakie papierki biznesplany.masz też stronki arimr i tam też trochę o tym piszo. Quote
Marcin Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 No właśnie na stronach ARiMR za bardzo nic nie ma i ogólnie na internecie nic konkretnego nie mogę wyszukać. A zanim gdziekolwiek pójdę chcę zaczerpnąć trochę informacji żeby nie wyjść na głupka:) Więc jeżeli możecie coś napisać to będę wdzięczny, a moze ktoś korzystał z takich funduszy i może mi je wytłumaczyć łopatologicznie:) Każdy kiedyś zaczyna:) Quote
slawcik Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 http://polki.pl/finanse_dokumenty_artykul,10010314,3.html tu masz troche informacji.na końcu znajdziesz jeszcze kilka innych linków do innych stron. Quote
Guest bnowy Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 @Slawcik: artykuł przydatny, dzięki mam pytanie czy macie jakieś doświadczenia w temacie? czy ktoś z Was startował/startuje z gospodarstwem agroturystycznym w oparciu o dopłaty z UE?każda uwaga mile widziana Quote
Recommended Posts