mahon73 Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Kupię ZETOR 5211 !!! Wymagane wspomaganie kierownicy i oczywiście bezawaryjny dobrze pracujący silnik i podzespoły. Dobrze będzie jeśli będzie miał komplet obciążników możliwy również zakup zetora 5245 ale w rozsądnej cenie.Jestem z powiatu Tomaszowskiego (Łódzkie) mile widziane ogłoszenia blisko miejsca zamieszkania.Sprzedam URSUS C-330 Rok 1974 wymieniane kilka tygodni temu tłoki tuleje pierścienie wcześniej zakupiona nowa pompa paliwowa 100% sprawny pali na dotyk jeszcze komuś długo posłuży..... cena 13500 zł do niewielkiej negocjacji. Zainteresowanym wyśle zdjęcia na emailTel: 516 526 702 prosze sie niezrażać jeśli nikt nie odbierze i dzwonić jeszcze raz :) Quote
marianek Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Witam. Posiadam zetora 5211 bez wspomagania, ponieważ te ciągniki nie miały wstawianego wspomagania od nowości, tylko są wstawiane tak zwane "Rumunki" z który strasznie ciekną oleje i poza tym ciągnik z wspomaganiem jest słabo skrętny. Przeważnie ciągnik z wspomaganiem i świeżo po wylakierowaniu są oferowane przez "handlarzy". Ja ma do zaoferowania zetora 5211 (jestem pierwszym właścicielem) dane znajdują się w ogłoszeniu:.http://www.rolnik-forum.pl/Thread-sprzedam-ci%C4%85gnik-rolniczy-zetor-5211--4938. Do pow. Tomaszowskiego jest ode mnie jakieś 100 km. Quote
Mikruss Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Ja tylko sprostuje wypowiedź marianka.Otóż były 5211 ze wspomaganiem, fakt że bardzo żadko ale się trafiały (w oryginale)Sorki za OT Quote
Recommended Posts