admin Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 W dniu dzisiejszym nastąpiło przekazanie forum dla nowego właściciela.Chcę wszystkim podziękować za współpracę i zaangażowanie. Zebraliśmy na tym forum bardzo fajną ekipę. Mam nadzieję, że będziecie mnie dobrze wspominać:D:D Może spotkamy się kiedyś na jakimś forum. A i tu będę zaglądać i obserwować dalszy rozwój.Pozdrawiam wszystkich Quote
KamilForterra11441 Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Kto teraz prowadzi forum??? Quote
krzysiek Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 nielubie pożegnań fajne forum stfożyłeś szkoda że wyjeżdzasz odwiedzaj nas jak będziesz miał możliwość Quote
admin Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 Witam,Od dziś forum prowadzę ja. Czyli Admin2, na imię mam Janek. Choć forum istnieje od niedawna, bardzo mi się podoba dlatego zgodziłem się nim zająć. Również uważam, że do tej pory forum prowadzone było bardzo dobrze i mam nadzieję, że uda mi się je kontynouwać pracę mojego poprzednika.Jest to moje pierwsze forum, które będę prowadzić więc liczę na Waszą pomoc.Wszelkiego rodzaju sugestie, pomysły są jaknabardziej mile widziane. Dziękuję i mam nadzieję, że razem stworzymy najfajniejsze forum rolnicze w polskiej sieci.Pozdrawiam Janek tzn. Admin2 :-) Quote
krzysiek Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 witam fajnie że pociągniesz to forum za bomba dalej bo już się martfiłem że takie fajne forum upadnie pozdrawiam Quote
rolnik570 Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Witam również nowego admina Dobrze,że znalazł się ktoś kto chce dalej to wszystko ciągnąć Quote
Recommended Posts