Jump to content

Recommended Posts

Posted

To jest wątek , w którym każdy może się o coś zapytać...Jeżeli ktoś chce zapytać się o cenę jakiejś maszyny to jedna odpowieć mu wystarcz , a jak każdy będzie tworzył nowe wątki do jednej odpowiedzi to nasze forym będzie bardzo zaśmiecone:s

Jeśli macie jakieś pytania to się pytajcie:D

(((uzgodniłem to z administratorem naszego forum)))

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
jest na tym forum temat o fendtah użytkownik o nazwie farmer 309 ma cztery fendt ze skszyniami vario on ci coś może powiedzieć na temat fendtów a tak odemnie to są hyba najpepsze ciągniki
Guest Gość
Posted

a kto teras jest administratorem bo niewidziałem żeby się gdzieś tu nam przedstawiał

Ależ jest jest nowy admin' date=' Janek. Z racji faktu iż też jestem nowy znalazłem duzo ciekawego na tym forum. To dzisiaj chyba całe przestudiowałem. http://www.rolnik-forum.pl/showthread.php?tid=156

Posted

Tak farmer309...to weź znajdź nowego Fendta za 100tyś. Jakby Kamil miał więcej kasy to na pewno by kupił Fendta.

Mam takie pytanko czy ty widzisz jakiś jeszcze ciągnik poza Fendtem? Bo z twoich komentarzy wynika,że tylko i wyłącznie Fendt.

Posted

widze jeszcze JOHN DEERA i MF i PRONARA i zadnych innych:)a czemu pytasz nie podoba ci sie cos w FENDT-cie

Ja nic takiego nie napisałem,że mi się nie podoba. Tak tylko zapytałem bo w postach piszesz tylko o Fendtach i o żadnych innych nie wspominasz.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...