Jump to content

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
kupując zetora zetor se zastrzega tylko sfoje tury inaczej niedaje gwaranci bynajmniej tak było. tury zetorowskie są dobre osprzet już możesz se wybrać już jakih firm zehcesz
Posted
To normalen działnie firm, na czym mają robić kase. Tak to by każdy sobie kupił traktor i potem najchętnie do serwisu nie zaglądał. A na serwisie i osprzęcie jest kasa.
Posted

w 2007roku na FENDTA 415VARIO ,siewnik do kukurydzy Gaspardo,agregat wiekszy czyli konkskilde i grubera czyli agregat scierniskowy:)

a ty kamilfortera11441 w 2007 składałeś jak tak to na co????

Posted

a krzysiek co kupiłeś w 2007 roku i na co teraz złożyłeś????

lamborghini R3 EVO 95 z tuzem dwie koszarki dyskowe samasz pszednia 2' date='60 tylna 3 m paszowóz kuh 11m' siewnik poznaniak tależowy plus 3m agregat ares tależowy 3m[hr']

teras złożyłem na budowę cielętnika mało kasy się zostało do wykożystania

Posted
musisz mieć dużo hektarów na tyle ciągników bo mi już hektarów w przeliczeniu na konie mehanicze brakuje musiałem uzasadnienie pisać że mam daleko pola i tym podobne bzdury
Posted
No właśnie też się zastanawiam jak to możliwe skoro @farmer309 ma 150ha i ma już 5 fendtów to nie wiem czy dadzą mu 6. Chyba,że jakoś im to dokładnie wszystko uzasadni. Ja tam nie wiem bo ja nie biorę nic na prow więc za bardzo się na tym nie znam :P
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...