Jump to content

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ty no rolnik570 chyba ja wiem ile mam lat:)

możesz mi nie wieżyc spytaj się użytkownika Vario i on był u mnie oglądać te FENDTY a dokładniej 309VARIO bo chce taka kupić bo ma do mnie 100km i przyjechał jak nie wierzysz ze mam te maszyny itp.itd.to twój problem

Posted
tak dokładnie uprawia 150ha i jego Tata ma jeszcze 90ha i jest bardzo dobrym rolnikiem porządek na podwórku itp.powiem wam ze ma świetne gospodarstwo chciałbym mieć takie jak on:)
Posted
na PROW wypada 3 konie mehaniczne na ha ale umnie też część ciągników jest zarejstrowanyh na ojca a ojczulek już 4 lata jest na strykturalnej wrazie kontroli powiem że to kuzyn zostawił albo sąsiad
Posted
powiem wam ze farmer309 ma zaje..... sprzęty warto posiadać takie maszyny jak on,nie kłamie was bo byłem u niego oglądać FENDTA 309VARIO i mówił mi ze w tym roku tez składał wniosek na PROW i coś kupi i wspominał coś o następnym ciągniku a na pewno domyślacie się jakim:)
Posted
Vario już tak mnie nie przechwalaj mam dobre gospodarstwo ale bez przesady a w przyszłości myślę jeszcze się rozwijać ale dzięki ze uważasz ze jestem dobrym rolnikiem:)
Posted
ja wam powiem ze jestem prawie na samym końcu w województwie łódzkim jest wszystkich wniosków 1507 a ja mam numer od 1320 do 1340 nie powiem wam który dokładnie ale w tym przedziale jestem a wy powiedzcie jakie macie numery:)
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...