Jump to content

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Gość
Posted
no jakieś zawsze ma ale rożnie może być:)
Posted

ja warminsko mazurskie ponad dwieście procęt złożonyh wniosków tak że 730 740 to się pewnie niezałapie

ja warminsko mazurskie ponad dwieście procęt złożonyh wniosków tak że 730 740 to już ta połowa co się niezałapie ale to może i dobrze mniej kredytów do spłacania

ja warminsko mazurskie ponad dwieście procęt złożonyh wniosków tak że 730 740 to już ta połowa co się niezałapie ale to może i dobrze mniej kredytów do spłacania

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

bizon Z50 z 1976r spisał się bez awaryjnie

unas godzina kombajna bizon kosztuje 250zł za kombajny z węszszym hederem biorą po 220zł

unas godzina kombajna bizon kosztuje 250zł za kombajny z węszszym hederem biorą po 220zł

Posted

pogoda dopisywała można było pokosić suche zborze a i plony w tym roku bardzo dobre nakosiłem zborza na dwa lata nieda się rady tyle skarmić

ja co tam uwas w sprawie PROW słyhać ktoś już realizuje jakieś poroblemy doświadczenia

• 1 year later...
Posted

witam jestem nowym użytkownikiem tego forum... mam małe pytanie czy opłaca się kupować hale na bale czy lepiej zostawiać ja w stogach na otwarty powietrzu? jest to opłacalne czy nie bardzo?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...