Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej forumowicze, wiem jak wygląda praca na wsi bo sam jestem rolnikiem, nie zawsze jest czas na coś poza... jakieś hobby lub inne zajęcie, pasja itd. itp.

ale może macie jakieś zainteresowania poza pracą w gospodarstwie?

Może porozmawiamy na ten temat ... ?

pozdrawiam

• 3 months later...
Posted
Ciężko o hobby jak się jest rolnikiem. Hobby wymaga czasu. Jednak jakieś zainteresowania każdy chyba ma. Kiedyś interesowałem się polityką, później informatyką, teleinformatyką, elektroniką. Powiem tylko, że te wszystkie hobby okazały się niebezpieczne.
  • 2 months later...
Posted
Hej. Mam na imię Dorota. Mój mąż bardzo sie interesuje rolnictwem, w tym roku chciała bym mu kupić na gwiazdke pasek z JOHN DEERE tylko mam kłłopot z wyszukaniem sensownej strony z takimi paskami. Bardzo prosiła bym o pomoc w tej sprawie
Posted

czekałem na to pytanie ;p

szczerze nie wiem :)

wiem ze na 4ce 200 km/h bo tyle jechałem podczas wyścigów na lotnisku na 1/4 mili jeszcze na poprzedniej skrzyni biegów, póki 4ty bieg się nie zrobił okrągły :D

Posted

Ciężko o hobby jak się jest rolnikiem. Hobby wymaga czasu. Jednak jakieś zainteresowania każdy chyba ma. Kiedyś interesowałem się polityką' date=' później informatyką, teleinformatyką, elektroniką. Powiem tylko, że te wszystkie hobby okazały się niebezpieczne.

[/quote']

Czemu niebezpieczne? Mój mąż jest informatykiem może mógłby pomóc ;)

Ja uwielbiam motory, kiedys przymierzałam się do kupna hondy cbr 600, trochę nurkowałam a teraz wychowuje przecudnego szkraba :) ale motorek nadal mi się marzy ;) na nura tez mam nadzieje ze kiedyś wyskocze ;)

Posted
Niema nic gorszego niż pasja w pracy. Kilka razy to przechodziłem. Jako hobby najlepiej wybrać coś co niema związku z jakimkolwiek zawodem. Najlepiej zbierać kapsle lub resoraki jak mój kolega. Przed znaczkami ostrzegam, bo to może być zawód. To taka rada starego człowieka.
Posted
I zapracujesz się na śmierć nie mając dystansu do tego co robisz. Stajesz się pracoholikiem i poza pracą świata nie widzisz. Jeżeli lubisz pracę to dobrze, to bardzo dobrze, ale utożsamianie hobby z zawodem to już dobrze nie jest.
  • 4 weeks later...