Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiejskieżycie, a te pikle to jakie? takie z ogórków czy warzyw?

z ogórków robiłam pierwszy raz rok temu, ale z warzyw jakoś jeszcze sie nie odważyłam :)

a teraz uciekam robić klatkę dla królika bo z mężem mamy małe zawdy, kogo klatka będzie ładniejsza :D

• 2 weeks later...
Posted

A ja w wolnych chwilach robię wina :)

Takie tam eksperymenty własnego przepisu ale znajomym smakują :D

Najważniejsze, że nikt jeszcze nie padł po wypiciu...

Dawniej było jeszcze modelarstwo, dzisiaj nie mam już na nie czasu...a szkoda :(

• 2 months later...
Posted
siema, oprócz rolnictwa ganiam czasem ciężarówką - to mój tzw konik :) a tak oprócz to motocykle tej zimy mam zamiar odrestałurować motocykl mojego już nieżyjącego taty WSK 1979r . Jest w orginale i na chodzie, piaskowanie wszystkich blach ramy felg, malowanie czarną perłą felgi chrom i jeszcze szparunki na blachach:) jak się uda mi to wszystko ogarnąć to wrzucę parę fotek pozdro :)
  • 2 weeks later...
Posted
No akurat Skoda jest na tych zdjęciach z fabrycznymi felgami:) W sezonie hula sobie "poszerzkach" 13x7.5 cala:) Przy braku wspomagania z tą szerokością to mam mała siłownie chcąc zaparkować równolegle :D
Posted

Kuba ja na maluszka mam osobne pieniążki odłożone, a poza tym w ferie i w weekendy idę do roboty za dużą kasę;d

Slowpock a planuję odnowić blacharkę i lakier, a także zrobić go by ładnie się prezentował w oryginale;d