33RoLnIk33 Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Moim zainteresowaniem poza rolnictwem jest straż pożarna:D Quote
fabian1014 Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 Ją poza rolnictwem pracuje w firmie naprawiajacej sprzęt wojskowy oraz jestem myśliwym od 7 lat .Pozdrawiam Quote
Gusiek Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Ją poza rolnictwem pracuje w firmie naprawiajacej sprzęt wojskowy Co to za firma, jeśli to nie tajemnica? Hobby? Wszystko, co związane z przyrodą - obserwacje dzikiego ptactwa, znajdowanie ciekawych roślin, fotografia (przyrody), zielarstwo, konie, psy, koty, ogród... sport (uprawianie, nie oglądanie) i książki Quote
Bukaciarnia.pl Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Grafika komputerowe, webdesign, CSS, HTML, kultura Japonii i takie tam Quote
roms2 Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Witam a ja strzelam z łuku bloczkowego , wędkuję i ogólnie interesuję się florą i fauną polski i swiata Quote
karmijaxx Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Stare samochody, za którymi bardzo przepadam i lubię oglądać. Zawsze taki zjazd jest organizowany w Krakowie, gdzie nawet gwiazdy kina przyjerzdzają ze swoimi cackami. Rezerwuję sobie zawsze czas i hotel na to wydarzenie naPolecam taką imprezę Quote
waldi 1979 Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Witam.Moim hobby jest wędkarstwo(obecnie trochę mniej),ornitologia i ptaki egzotyczne,papugi.Hoduję trochę papug i egzotyki od 16lat.POZDRAWIAM. Quote
unfair Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Ja na przykład lubię tworzyć stronki internetowe w wolnym czasie. Może i nie jestem w tym najlepszy, ale jakoś to idzie + zawsze to tak jakiś mały dodatkowy profit. Piszę na przykład takie poradniki Liczebniki w języku niemieckim Oprócz tego tańczę Quote
talar Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 A ja jestem z zamiłowania kolarzem. To znaczy lubię sobie robić długie wycieczki rowerowe Ostatnio nawet udało mi się namówić żonkę i przyjaciół i pojechaliśmy we czworo nad pobliskie jezioro. Ogólnie lubię aktywnie spędzać wolny czas Quote
adamo Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Interesuję się motoryzacją, a szczególnie motocyklami. W wolnej chwili też majsterkuję w swoim małym warsztacie na domem, ostatnio zrobiłem żonie półeczki na przyprawy do kuchni Quote
tatanka Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Lubię jezdzic na rowerze po okolicymarzy się mi rower turystyczny taki jak ten http://www.rowerymerida.pl/produkt921/crossway-10-v-lady-rower-merida.html Quote
wiki9969 Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Ja zajmuję się hodowlą papug, poza tym lubię gotować, a jeszcze bardziej piec słodkości. Ponadto uwielbiam czytać książki (w szczególności kryminały i o tematyce historycznej), grać w szachy i słuchać muzyki. Quote
Jacek Mocny Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Uwielbiam podróżować po naszym pięknym kraju oraz fotografię :-) Quote
SynTadeusza Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Fotografuję polskie wsie, szczególnie te klimatyczne które uciekły przed cywilizacją chociaż z dnia na dzień coraz mniej ich. Biegam i ćwiczę, a w domu oglądam dobre zagraniczne seriale. VoYtek8 1 Quote
andrzejwolski Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Ja przepadam za hodowaniem kwiatów - ale nie tak dla rolnictwa, tylko typowo pod siebie, doniczkowe (na parapetach oczywiście). Teraz w grudniu planuję zakup gwiazdy betlejemskiej na zaprzyjaźnionym topplant.pl, bo jakoś do tej pory nie było okazji, a to taki kwiat, ze kojarzy mi się ze świętami od zawsze. Jacyś fani kwiatów doniczkowych jeszcze tu są? Quote
KittyTico Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Ja uwielbiam składać silniki samochodowe Quote
rolniczka_585 Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 A ja uwielbiam podróżować i ćwiczyć. Latem odpuszczam siłownię, ale wiosna, jesień, zima jestem 2 razy w tygodniu. Quote
Vademecum Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 ja ponad miesiąc po pare godzin dziennie walczę piłą i siekierą z ugorem, właśnie wróciłem jest taki upał że nie idzie funkcjonować. Jak skończe to wrzuce fotki. Quote
rolniczka_585 Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 Teraz upał ale od soboty spadek temperatury do 13 stopni . Quote
sandzia111 Posted April 25, 2022 Report Posted April 25, 2022 Ja też uwielbiam hodować kwiaty, bardzo cieszy mnie widok uśmiechniętych ludzi, którym podaruję swoje ręcznie wyhodowane tulipany Quote
staszekdziadekk Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 poza rolnictwem od zawsze interesowalem sie futbolem. Teraz jest taki wlasnie czas, ze mozna sie naogladac tych meczow za wszystkie czasy. W polu jest teraz mniej roboty, to i wiecej czasu na spotkania. Ciesze sie z sukcesu naszych Orlow, chociaz nie wroze im powodzenia w drugiej rundzie. Obysmy awansowali, ale potem mecz z Francją. Oj, bedzie ciezko!! Quote
Alearci Posted February 27, 2023 Report Posted February 27, 2023 Mnie zawsze bardzo interesowały konie i ich żywienie . Dlatego dbam o to, aby ich pasza dla koni była świetnej jakości Quote
Edwards Posted January 25, 2024 Report Posted January 25, 2024 Chorwacja jest mega, chciałabym jeszcze raz pojechać. Dodatkowo Czarna Góra lub Albania. Pomimo morza, to obowiązkowo zwiedzanie ciekawych miejsc w pobliżu. W Polsce teżsą super miejsca na wypoczynek: https://szyszka-okuninka.pl/ Od siebie polecam ten domek w dobrym standardzie w Okunince. Quote
Sołtys Michał Posted January 29, 2024 Report Posted January 29, 2024 Sport. Uprawiam narciarstwo, jak jest snieg, kiedys żeglasrtwo, biegam sporadycznie. Lubie siatkę i jak moge to gram, badmintona.Kiedys próbowąłem tenisa, ale za mało trenowąłem Jezdziłem konno. Powoziłem sportowo. Teraz już nie. Quote
Recommended Posts