Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ją poza rolnictwem pracuje w firmie naprawiajacej sprzęt wojskowy

Co to za firma, jeśli to nie tajemnica?

Hobby? Wszystko, co związane z przyrodą - obserwacje dzikiego ptactwa, znajdowanie ciekawych roślin, fotografia (przyrody), zielarstwo, konie, psy, koty, ogród... sport (uprawianie, nie oglądanie) i książki :)

• 4 weeks later...
Posted

Stare samochody, za którymi bardzo przepadam i lubię oglądać. Zawsze taki zjazd jest organizowany w Krakowie, gdzie nawet gwiazdy kina przyjerzdzają ze swoimi cackami. Rezerwuję sobie zawsze czas i hotel na to wydarzenie na

Polecam taką imprezę

• 2 months later...
Posted
A ja jestem z zamiłowania kolarzem. To znaczy lubię sobie robić długie wycieczki rowerowe ;) Ostatnio nawet udało mi się namówić żonkę i przyjaciół i pojechaliśmy we czworo nad pobliskie jezioro. Ogólnie lubię aktywnie spędzać wolny czas :)
  • 2 weeks later...
Posted
Interesuję się motoryzacją, a szczególnie motocyklami. W wolnej chwili też majsterkuję w swoim małym warsztacie na domem, ostatnio zrobiłem żonie półeczki na przyprawy do kuchni :)
  • 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Ja zajmuję się hodowlą papug, poza tym lubię gotować, a jeszcze bardziej piec słodkości. :D Ponadto uwielbiam czytać książki (w szczególności kryminały i o tematyce historycznej), grać w szachy i słuchać muzyki. ;)

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 years later...
Posted

Ja przepadam za hodowaniem kwiatów - ale nie tak dla rolnictwa, tylko typowo pod siebie, doniczkowe (na parapetach oczywiście). Teraz w grudniu planuję zakup gwiazdy betlejemskiej na zaprzyjaźnionym topplant.pl, bo jakoś do tej pory nie było okazji, a to taki kwiat, ze kojarzy mi się ze świętami od zawsze. Jacyś fani kwiatów doniczkowych jeszcze tu są?

• 9 months later...
  • 3 years later...
  • 7 months later...
Posted

poza rolnictwem od zawsze interesowalem sie futbolem. Teraz jest taki wlasnie czas, ze mozna sie naogladac tych meczow za wszystkie czasy. W polu jest teraz mniej roboty, to i wiecej czasu na spotkania. Ciesze sie z sukcesu naszych Orlow, chociaz nie wroze im powodzenia w drugiej rundzie. Obysmy awansowali, ale potem mecz z  Francją. Oj, bedzie ciezko!!

• 2 months later...
  • 10 months later...
Posted
Chorwacja jest mega, chciałabym jeszcze raz pojechać. Dodatkowo Czarna Góra lub Albania.

Pomimo morza, to obowiązkowo zwiedzanie ciekawych miejsc w pobliżu.

W Polsce teżsą super miejsca na wypoczynek:

Od siebie polecam ten domek w dobrym standardzie w Okunince. 

Posted

Sport. Uprawiam narciarstwo, jak jest snieg, kiedys żeglasrtwo, biegam sporadycznie. Lubie siatkę i jak moge to gram, badmintona.Kiedys próbowąłem tenisa, ale za mało trenowąłem :) Jezdziłem konno. Powoziłem sportowo. Teraz już nie.