Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zainteresowania poza rolnictwem...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
124 odpowiedzi w tym temacie

#81 SLOWPOCK

SLOWPOCK

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 557 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 13:57

Dokładnie, a na weselach kasa jest ponoć dobra :) Pozdrawiam :)
  • 0

#82 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 17:00

dawaj, ja sam na wieczorówkę pojadę:)
  • 0

#83 Tofik

Tofik

V.I.P

• Użytkownik
  • 4132 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 17:58

Bardzomalorolny może wrzucisz jakąś solówkę to sobie posłuchamy?:)

Pozdrawiam
  • 0

#84 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 18:01

:) też czekam:)
  • 0

#85 bardzomalorolny

bardzomalorolny

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 328 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 21:22

no nie wiem czy byście się nie przestraszyli. Co prawda coś mi tam wychodzi, ale tylko jedną ręką na razie, bo na drugą to trzeba te wszystkie akordy umieć, a ja na razie nie miałem czasu się tego uczyć (prawo jazdy, ale już kończę). Ale zobaczymy, jeszcze poćwiczę i może coś wstawię. Aha od razu mówię że głosu to nie mam, więc jak będzie to tylko samo granie :)
  • 0

#86 Tofik

Tofik

V.I.P

• Użytkownik
  • 4132 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 21:39

No to czekamy zniecierpliwieni:)

Pozdrawiam
  • 0

#87 bardzomalorolny

bardzomalorolny

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 328 postów

Napisano 03 grudzień 2013 - 21:43

a jak się wrzuca dźwięki na forum??
  • 0

#88 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 04 grudzień 2013 - 08:10

nagraj filmik i masz gotowe:)
  • 0

#89 Stiven1983

Stiven1983

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 23 grudzień 2013 - 00:12

A ja uwielbiam wiatrówki oraz majsterkowanie
http://www.fotosik.p...ee08ec9b90.html
Kolumienki sam robiłem.
Kombinuje przerobić je na bezprzewodowe tylko zasilanie.

• 0

#90 DuzyGrzegorz

DuzyGrzegorz

V.I.P

• Użytkownik
  • 3601 postów

Napisano 23 grudzień 2013 - 08:21

Jestem pod naprawdę dużym wrażeniem, a nie należę do tych co łatwo wrażenia doznają. Często czytam o różnych modyfikacjach proponowanych przez instytuty, bywam zapraszany na pokazy, ale takiej kompleksowej modernizacji ciągnika, i to tego z najtrudniejszych do modernizacji nie widziałem. Szacunek dla Ciebie!
  • 0

#91 Stiven1983

Stiven1983

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 23 grudzień 2013 - 09:55

Tak to już bywa, może dlatego że panowie z instytutów nie pracują na tych konstrukcjach tak jak my i nie wiedzą co tak naprawdę jest potrzebne gdzie i w jakim miejscu.
  • 0

#92 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 24 styczeń 2014 - 20:05

Ja uwielbiam czytać, szczególnie Joannę Chmielewską ale pozycja, którą czytałam kilkanaście razy to Potop i Pan Wołodyjowski ale czuje sie oszukana przez Sienkiewicza, bo uśmiercił Małego Rycerza.
Poza tym trochę szyje na maszynie i uwielbiam gotować, piec chleb, robić nalewki. :) i oczywiście weterynaria oraz behawiorystyka zwierząt. Na co dzień pomagam bezdomniakom np ogłaszając je w internecie.
  • 0

#93 DuzyGrzegorz

DuzyGrzegorz

V.I.P

• Użytkownik
  • 3601 postów

Napisano 25 styczeń 2014 - 00:17

To nie Sienkiewicz uśmiercił Małego Rycerza. Pan Wołodyjowski został uśmiercony przez czytelników warszawskiego dziennika Słowo, którzy zarzucali w listach do Sienkiewicza nieśmiertelność Zagłoby, a zwłaszcza Wołodyjowskiego. Zagłoba przeżył. Wcześniej podobne zarzuty pojawiły się podczas pisania Ogniem i Mieczem w stosunku do Podbipięty i Skrzetuskiego. Redaktor naczelny Czasu wezwał Sienkiewicza na dywanik i polecił uśmiercić jednego z nich. Sienkiewicz rzucił monetą i wypadło na Podbipiętę. Cała Trylogia jest pisana pod wpływem listów od czytelników. Gdyby te listy nie były uwzględniane To Czas by zbankrutował, a Sienkiewicz nie miał możliwości pisania.
Ja obecnie czytam "Resortowe Dzieci" Doroty Kani. Trochę inna epoka, ale podobnie jak po przeczytaniu Trylogii, znacznie łatwiej po tej lekturze zrozumieć czasy opisywanej epoki.

• 0

#94 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 25 styczeń 2014 - 10:44

Coś podobnego! Nie miałam o tym pojęcia. W takim razie od dzis uważam pana Longina i Michała za swojego rodzaju męczenników - za trud tworzenia sztuki i jej ograniczenia, Wołodyjowski to moja najukochańsza postać w całej literaturze :) Grzegorzu, ponownie moje uznanie - masz naprawdę dużą wiedzę.
  • 0

#95 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 26 styczeń 2014 - 09:29

jeżeli chodzi o czytanie, to zafascynowany jestem tematyką sci-fi :) ostatnio S. Lem Solaris, :) a tak poza to oczywiście II Wojna Światowa :)
  • 0

#96 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 17 marzec 2014 - 13:21

Od wielu lat fotografuję oczywiście amatorsko z dobrym efektem .Kiedyś malowałem obrazy i kilka razy dostałem za to nagrody .Przez trzy lata tańczyłem i uczyłem się tańca standardowego i Latino w profesjonalnej szkole tańca w Bydgoszczy .Na imprezach rodzinnych ,czy zabawach jest co pokazać :D Od pewnego czasu rozwijam swój wrodzony talent do gotowania i mam kilka fajnych i sprawdzonych przepisów ,które zasmakowały już nie jednej osobie :D.Nałogowo słucham muzyki wszędzie i zawsze :D Oczywiście czytam też sporo książek psychologicznych ,bo takie tematy mnie bardzo interesują ''Prawo przyciągania '' Joe Vitale ,''Struktura Magii ''Richard Bandler ,John Grinder itp.
  • 0

#97 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 17 marzec 2014 - 15:25

Też jakiś czas interesowałam się całą tą niszą z prawem przyciągania na czele, czytałam kilkukrotnie książkę pt "Sekret", "Biedny ojciec, bogaty ojciec" , "wpływ, władza, perswazja" a potem stwierdziłam, że chyba część treści to jakieś dziwne amerykańskie wymysły i machnęłam ręką :) o i jeszcze przeczytałam książkę pt "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" :) to było przepocieszne.
Aktualnie dużo czasu poświęcam na poszerzanie wiedzy na temat chorób i żywienia bydła i drobiu i pilnuję, żeby moje pomidory rosły po pikowaniu. :)
  • 0

#98 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 18 marzec 2014 - 21:35

Temat chorób bydła przerabiałem już kiedyś .A temat pomidorów przerabiam ,co roku i innych warzyw ,bo bardzo lubię je zjadać :D.Oczywiście pierw trzeba się napracować przy nich .Od wielu lat interesuję się zdrowym odżywianiem i pogłębiam tą wiedzę w książkach prof.Michała Tombaka :D
  • 0

#99 Krystian92

Krystian92

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów

Napisano 19 maj 2014 - 10:17

Siłownia i ścigacze :)
  • 0

#100 muzyk

muzyk

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 744 postów

Napisano 23 maj 2014 - 23:01

Nowinki tech. i gadżety,muzyka uwielbiamEdytę Gepert poezja oraz;Jest w orkestrze dętej jakaś siła; Pozdrawiam.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych