bartek1209 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Witam wszystkich kupuje mf'a i nie wiem czy wziąść go na felgach skrecanych czy pelnych. Nie wiem czy brac tez szersze opony, w standardzie sa 540. Prosze o wasze opinie;p Quote
Mikruss Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 co do felg skręcane Łatwiej później dopasować rozstaw do maszyn itp;)moc jaka dokładnie - ok 120 km?? Quote
Mikruss Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 540 to są opony takie w sam raz do tego ciągnika (mowa o mocy), szersze są wiadomo lepsze ale mogą być ciut za szerokie np do pługa, ale do uprawy są dużo lepsze .Jakie masz inne gumy do wyboru??ja na pewno nie brał bym nic powyżej 600, miałem raz ciągnik na gumach 650 i fajnie wszystko było ale właśnie przy pługu była lipa i wg mnie do tej mocy dużo za szerokie I fele bier skręcane tak jak pisałem wcześniej EDIT.Treaz zauważyłem że to 4-ka Nic szerszego jak 540 nie bierz A nie lepij Ci zabrać 6-tke o tej mocy Quote
Recommended Posts