slawcik Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 zamierzam kupić konika.nigdy nie hodowałem.może ktoś hoduje.na co zwracać szczegulno uwagie w hodowli? Quote
SprzedamByka.pl Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 heh, na wiele rzeczy, przede wszystkim na płeć ;p A tak serio jak nie hodowałeś i sadzać po ogólności pytania zielonego pojęcia nie masz to lepiej nie kupuj, bo koń to szczególnie wrażliwe i delikatne zwierze. Quote
krzysiek Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 se sławcik kópiłeś tego konia Quote
slawcik Posted November 27, 2009 Author Report Posted November 27, 2009 tak dwa.jednej było smutno.już zaczęliśmy ujerzdzać Quote
krzysiek Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 ja też am dwie wielkopolankie (tarantkie) i SP (karą) ja jeżdze nanih w kawaleri. teras mam na oku siwka araba czysta krew Quote
pomarancza Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Szczegolna uwage nalezy zwrocic na wiele rzeczy!!!zadaj bardziej szczegolowe pytanie,to postaram sie dac ci jakas dobra rade. Quote
krzysiek Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 ja końmi interesuję od niedawna i niewiele wiem na temat koni uczę się od kolegów ułanów. Hętnie bym skożystał i z tfoih dobryh rat. jak wyżej pisałem kupiłem se siwka arabka na imie ma Estin w kwietniu skończy 3 lata jest jeszcze ogierkim. hciał bym zacząć go powoli układać tulko niewiem jak się dotego zabrać by niezrobić mu kszywdy nie złamać mu psyhiki. mam w planah we wrześniu wyjehać nanim w kawaleri a koń kawaleryjski misi nieznać strahu nie może się baś salwy honorowej tłumu ludzi olkiestry dętej swiateł radjowozów wywijania szabelką nad głową Quote
Kropacz Posted July 23, 2010 Report Posted July 23, 2010 Konia nie nalezy bic tylko ewentualnie dyscyplinować, a to nie to samo. U nas w stadninie jest taki stary ogier psotny, że jak czasami przez pysk nie dostanie to nie posłucha. Quote
Guest Gość Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 czasami jest tak, że to konie nas "ustawiają".... ;0) dużo zależy od charakteru konia i od jego wychowania.... Quote
Recommended Posts