rolnikABC Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Witam Panie i Panowie,trafilem tu, gdyz przy porzadkach w domu znalazlem czesci zamienne do glebogryzarki. Role sprzedalem juz dawno bo w 1995 roku, czesci wiec sa mi nie potrzebne... Nie wiem czy obecnie rolnicy jeszcze maja w swoim parku glebogryzarki unii, ale jesli tak, to byc moze byliby zainteresowani odkupieniem tych czesci... czesci sa nowe, zapakowane w olejowany papier, 1) komplet - talerz plus walek ataku 250zl2) tylko talerz - 150zl jesli szukacie lub czujecie ze by sie przydalo ew znacie kogos kto by to chcial zakupic, prosze o PW. Takze prosze o info gdzie poinformowac o dostepnosci tych czesci - moze jakies inne forum lub jest specjalny portal dla rolnikow... allegro chyba nie jest dobrym miejscem bo rolnictwo tam to tylko jedna z wielu branz... a ja bym wolal w czyms branzowym sie oglosic... Z gory dziekuje...ex-farmer Quote
nes Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Jestem zainteresowany atakiem i talerzem do glebogryzarki. Podaj mi jakiś kontakt odnośnie szczegółów. Quote
rolnikABC Posted June 11, 2012 Author Report Posted June 11, 2012 Jestem zainteresowany atakiem i talerzem do glebogryzarki. Podaj mi jakiś kontakt odnośnie szczegółów. wysylam do ciebie PW. Quote
rolnikABC Posted November 22, 2012 Author Report Posted November 22, 2012 witam, pozostal talerz... tanio sprzedam... Quote
rolnikABC Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 kupię wałek do glebogryzarki witam, robilem wczoraj porzadek w garazu i uwaga...znalazlem zaginiony walek wiec na sprzedaz mam drugi komplet - talerz + walek ataku do glebogryzarki... jak ktos potrzebuje to zapraszam... Quote
Sylwester Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 kupię wałek do glebogryzarki witam' date=' robilem wczoraj porzadek w garazu i uwaga...znalazlem zaginiony walek wiec na sprzedaz mam drugi komplet - talerz + walek ataku do glebogryzarki... jak ktos potrzebuje to zapraszam... [/quote']Jestem zainteresowany proszę o kontakr sskrzypek@vp.pl Quote
Recommended Posts