Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nom chłopacy zagrali w tych trzech meczach na miarę swoich możliwości, ale zawiodła taktyka Smudy... Temu Panu już podziękujemy !!!

Orły do Boju !!! :)

...już za dwa lata ! , już za dwa lata ! , Polska będzie Mistrzem Świata !!!

Posted
Jedno jest pocieszające znów mieliśmy okazje się zjednoczyć nie ważne były opcje polityczne ugrupowanie do jakiego się należy podział na kibiców i tych co mało kibicują. Sam wczoraj miałem okazje się przekonać że mecz oglądali ludzie których nigdy bym o to nie posądzał kobiety które zupełnie nie znają się na piłce i których to nie interesuje na co dzień ale przy takiej imprezie nawet babcią biło szybciej serduszko. Pomimo przegranej i tak warto podziękować naszej drużynie. Bierzmy przykład z Irlandczyków oni się cieszą a nie tak jak Polacy marudzą i utyskują na wszystko wokoło, a jak nie ma na co to tak długo szukają aż znajdą. Ktoś się ze mną zgadza?
Posted
Taka już nasza mentalność niestety, ciągłe narzekanie...Słyszę wśród znajomych i rodziny po co nam to Euro było, że masa kasy została wydana na stadiony i ich utrzymanie będzie kosztowało miliony, to mnie strzela. Częściowo to prawda bo utrzymanie będzie drogie ale nikt nie docenia promocji Polski, zbudowanych autostrad i dróg (chociaż nie wszystkich) oraz pięknych stadionów. Nie mamy się czego wstydzić można spokojnie powiedzieć. Szkoda tylko, że nasi piłkarze zmarnowali taką szansę na wyjście z grupy...mimo tego cały czas w nich wierze, że będziemy mieli z nich pociechę na mistrzostwach w Brazylii!
  • 2 weeks later...
Posted

Dobrze, że nie było zakładów, bo bym wtopił na całego ;p

kurcze 4:0, aż szkoda mi było biednych Włochów oglądać...

Jedyną dobrą informacją to to, że Hiszpanie zagrali ciekawie, z polotem - nie tak jak w fazie grupowej i półfinale, gdzie można było usnąć od ich gry