jacob Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Witajcie mam duży problem w mrowiskami w moich sadzie, jest ich tyle, że naprawdę aż strach stanąć w miejscu na chwilę...znacie jakieś sposoby na skuteczną likwidację mrowisk? Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Pzdr Quote
devito Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 proszek tylko proszek może cię uratować sypiesz przed domkiem mrówek a one jak ci trojanie wnoszą to do środka Quote
Jac555 Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Raczej pewnie chodzilo o proszek do pieczenia, ewentulanie można zastosować fusy z kawy. Niektórzy gniazda polewają wrzątkiem. Mozna tez kupic preparaty na mrówki w sklepie i tyle. Quote
jacob Posted June 21, 2012 Author Report Posted June 21, 2012 ok a macie jakiś sprawdzony? bo w necie sklepy każdy jeden zachwalają... Quote
gagulka30 Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Proponuje przede wszystkim zakupienie odpowiedniego preparatu na mrówki i wypryskać wszystko, ale na pewno nie wystarczy tylko raz, zabieg ten trzeba powtórzyć kilka razy. Quote
Miki Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Śmiejcie się ale ja ostatnio całe mrowiska położyłem Muchozolem i wcale nie musiałem długo psikać. A jeśli chodzi @jacob o twoje pytanie to nie ma lepszegoo eksperta w zabijaniu owadów niż BROS Quote
Lillas Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Zalej mrowiska ropą albo olejem, skuteczny sposób. Quote
Recommended Posts