jacob Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Zróbmy małe głosowanie jakiego trenera chce naród Quote
Ojciec Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Skoro nie ma innych kandydatur na trenera i nie zgłaszano sprzeciwu wobec pana Krzysztofa to mamy zwycięzcę proponuje teraz wysłać panu Prezesowi PZPN dobrą nowinę. Polska reprezentacja będzie w dobrych rękach na pewno zwyciężymy. Quote
Adams Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Zacienta walka Orest Lenczyk czy ktoś z zagranicy Ja bym dodał Michała Probierza Quote
jacob Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Zacięta jak nie wiem zapomniałem dodać Probierza...może akurat on byłby czarnym koniem Quote
Adams Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dobra ja bym zrobił ostateczne głosowanie:- Krzysztof Kononowicz,- Orest Lenczyk,- Michał Probierz,- Znany trener zagraniczny, Quote
jacob Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Dobra ja bym zrobił ostateczne głosowanie:- Krzysztof Kononowicz' date='- Orest Lenczyk,- Michał Probierz,- Znany trener zagraniczny,[/quote'] Odnośnie Kononowicza to pomimo tego, że nie ma doświadczenia trenerskiego, to z pewnością lepiej by się wypowiadał niż Smuda, który strasznie kaleczy język Quote
Ojciec Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Doświadczenie jakiekolwiek nie jest potrzebne zarówno w sporcie jak i polityce wystarczy robić dobrą minę do złej gry i wykonywać polecenia które przychodzą z góry. Quote
Adams Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Na serio ja bym rozważył zagranicznych. Z Polski ewentualnie Probierz I Engel. Ale najpierw niech Lato odejdzie. Quote
jacob Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Jutro mają podać nowego trenera z tego co przeczytałem w dzisiejszej gazecie Lato niestety sam nie odejdzie...zarabia 50 tys. na miesiąc i dziwne gdyby nagle z tego zrezygnował samowolnie ;/ Quote
Recommended Posts