owolkowicka Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Witam, jestem nowym użytkownikiem forum.agrohouse.eu/sklep Zapraszam na moją stronę. Sprzedaż nasion i mieszanek traw. Czy macie dla mnie jakieś uwagi dotyczące dostępnych produktów w sklepie. Proszę o uwagi:DPozdrowienia Aleksandra Quote
Miki Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Ogólne pierwsze wrażenie strony jest ważne (jeśli chodzi o zdobycie potencjalnego klienta), a tu strona mnie pozytywnie zaskoczyła przejrzysty interfejs miły dla oka. Niektóre opisy produktów wymagają uaktualnienia (ale to już jest akurat "pryszcz"). Jedyna wada jaka mogę zarzucić to jak na razie (mam nadzieje) mała ilość dostępnego asortymentu. W skali 1-10 stronke oceniłbym na 8+. Pozdrawiam! Quote
owolkowicka Posted July 9, 2012 Author Report Posted July 9, 2012 Dziękuję bardzo za uwagę, rzeczywiście jest mało asortymentu, ale nie wiem w co się jeszcze zaopatrzyć. Jeśli masz jakieś propozyzje byłabym wdzięczna Miki. Ale nei rozumiem uwagi co do uaktulanienia opisów....??Pozdrowionka Quote
Miki Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Zauważyłem, że niektóre rośliny nie mają opisów. A jeśli chodzi o asortyment to jako rolnik chciałbym w takim sklepie zobaczyć jeszcze środki do ochrony tych roślinek: opryski, nawozy itp.. Co się tyczy nasion to jak na razie nic nie przychodzi mi do głowy (z małogabarytowych). Quote
jacob Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Bardzo fajna strona, muszę przyznać, że masz dobrego grafika/lub sama jesteś bardzo dobrym grafikiem Tak jak Miki powiedział stronka przejrzysta dla oka, życzę żeby się biznes rozkręcił! pozdrawiam! Quote
Jan-ros77 Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Bardzo pozytywna stronka, jeśli moge cos od siebie to zdjęcia troche większe na podgladzie by mogly byc:-D Quote
Recommended Posts