Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, jestem nowym użytkownikiem forum.

agrohouse.eu/sklep Zapraszam na moją stronę. Sprzedaż nasion i mieszanek traw.

Czy macie dla mnie jakieś uwagi dotyczące dostępnych produktów w sklepie. Proszę o uwagi:D

Pozdrowienia

Aleksandra

Posted

Ogólne pierwsze wrażenie strony jest ważne (jeśli chodzi o zdobycie potencjalnego klienta), a tu strona mnie pozytywnie zaskoczyła przejrzysty interfejs miły dla oka. Niektóre opisy produktów wymagają uaktualnienia (ale to już jest akurat "pryszcz"). Jedyna wada jaka mogę zarzucić to jak na razie (mam nadzieje) mała ilość dostępnego asortymentu. W skali 1-10 stronke oceniłbym na 8+.

Pozdrawiam!

Posted

Dziękuję bardzo za uwagę, rzeczywiście jest mało asortymentu, ale nie wiem w co się jeszcze zaopatrzyć. Jeśli masz jakieś propozyzje byłabym wdzięczna Miki. Ale nei rozumiem uwagi co do uaktulanienia opisów....??

Pozdrowionka

Posted
Zauważyłem, że niektóre rośliny nie mają opisów. A jeśli chodzi o asortyment to jako rolnik chciałbym w takim sklepie zobaczyć jeszcze środki do ochrony tych roślinek: opryski, nawozy itp.. Co się tyczy nasion to jak na razie nic nie przychodzi mi do głowy (z małogabarytowych).
Posted
Bardzo fajna strona, muszę przyznać, że masz dobrego grafika/lub sama jesteś bardzo dobrym grafikiem ;) Tak jak Miki powiedział stronka przejrzysta dla oka, życzę żeby się biznes rozkręcił! pozdrawiam! :)