Katarina Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 Witam serdecznie Mam na imię Katarzyna posiadam 10 h, 6 klasy ziemi obecnie nie hoduję niczego oprócz piesków , kur i gołębi. Moje zainteresowania to ciężarówki i motocykle Pozdrawiam serdecznie ! Quote
marcin25m1984 Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Witam Cię Jesteś jedną dziewczyną na forum jak zauważyłem,o dziwnych zainteresowaniach jak na płeć piękną.Ja osobiście jestem tu też od niedawna.Ciekawi mnie czy posiadasz motocykl,i czy kiedykolwiek prowadziłaś ciężarówkę. Quote
Szubakkk Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Heja;) W razie pomocy, pomożemy Quote
Miki Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Witam! Mam nadzieję, że nasze forum pozwoli Ci rozwinąć swoje zainteresowania w kierunku rolniczym i nie tylko! Quote
DuzyGrzegorz Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Witam wszystkich! Jak będzie dział "hobby" to nie tylko rolnictwo a przydałby się taki dział. Moderatorzy są wyrozumiali na tym forum i właśnie dlatego nikt nie przegina. Miki pogadaj z Administratorem! Jeżeli oczywiście uważasz pomysł za dobry i jest on zgodny z założeniami tego miłego forum. Pozdrawiam wszystkich! Grzesiek. Quote
Miki Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Okej! Względnie to taką funkcje miał pełnić dział nasze kółka zainteresowań gdzie każdy hobbysta mógłby założyć dział o tematyce odpowiadającej jego zainteresowaniom Quote
docia55 Posted December 3, 2012 Report Posted December 3, 2012 Hej. Mam na imię Dorota. Mój mąż bardzo sie interesuje rolnictwem, w tym roku chciała bym mu kupić na gwiazdke pasek z JOHN DEERE tylko mam kłłopot z wyszukaniem sensownej strony z takimi paskami. Bardzo prosiła bym o pomoc w tej sprawie Quote
Recommended Posts