Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie :)

Mam na imię Katarzyna posiadam 10 h, 6 klasy ziemi obecnie nie hoduję niczego :) oprócz piesków , kur i gołębi.

Moje zainteresowania to ciężarówki i motocykle

Pozdrawiam serdecznie !

• 2 months later...
Posted

Witam Cię

Jesteś jedną dziewczyną na forum jak zauważyłem,o dziwnych zainteresowaniach jak na płeć piękną.Ja osobiście jestem tu też od niedawna.Ciekawi mnie czy posiadasz motocykl,i czy kiedykolwiek prowadziłaś ciężarówkę.

Posted
Witam wszystkich! Jak będzie dział "hobby" to nie tylko rolnictwo a przydałby się taki dział. Moderatorzy są wyrozumiali na tym forum i właśnie dlatego nikt nie przegina. Miki pogadaj z Administratorem! Jeżeli oczywiście uważasz pomysł za dobry i jest on zgodny z założeniami tego miłego forum. Pozdrawiam wszystkich! Grzesiek.
Posted
Okej! Względnie to taką funkcje miał pełnić dział nasze kółka zainteresowań gdzie każdy hobbysta mógłby założyć dział o tematyce odpowiadającej jego zainteresowaniom :)
  • 2 months later...
Posted

Hej. Mam na imię Dorota. Mój mąż bardzo sie interesuje rolnictwem, w tym roku chciała bym mu kupić na gwiazdke pasek z JOHN DEERE tylko mam kłłopot z wyszukaniem sensownej strony z takimi paskami. Bardzo prosiła bym o pomoc w tej sprawie