witus78 Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Witam wszystkich mam pytanie do was czy ktos mial jakies problemy z ta firma Ferrim sp zoo Zambrów. Zamowilem przez nich jalowki jakis miesiac temu i do dzis czekam. Nie wplacili ostatniej raty juz nawet firma niemiecka sie kontaktowala ze mna o co chodzi i czy jestem dalej zainteresowany towarem.Ferrim nie wpacili im ostatniej raty i mowia ze juz wysylaj ze poniedzialek ze za tydzien i tak dalej w kolo Macieju. Co robic? Quote
jarek83 Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Witam. Jak zakończyła się sprawa z firmą Ferrin? Odzyskałeś pieniądze lub jałówki? Pytam ponieważ jestem w podobnej sytuacji tylko że firma teraz ma siedzibę w Węgrowie. Zaliczkowałem jałówki i do tej pory ani pieniędzy ani jałówek? Quote
íktorn Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Pamiętajcie jak Kipujecie do chodowli o tym że pochodząZ obory wolnej od białaczki to jest ważne Quote
umbran2305 Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 jakies pol roku temu zamowilem krowy w tej firmie . poprosili mnie o wplate gotowki oczywiscie obiecali krowy juz na drugi dzien wplacilem pieniadze i do dzis anie pieniedzy ani krow ciagle tylko obiecuja ze jutro albo za tydzien beda pieniadze . mozecie opisac jak zakonczyla sie wasza sprawa ?? czy odzyskaliscie pieniadze ?? Quote
lech1 Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 jakies pol roku temu zamowilem krowy w tej firmie . poprosili mnie o wplate gotowki oczywiscie obiecali krowy juz na drugi dzien wplacilem pieniadze i do dzis anie pieniedzy ani krow ciagle tylko obiecuja ze jutro albo za tydzien beda pieniadze . mozecie opisac jak zakonczyla sie wasza sprawa ?? czy odzyskaliscie pieniadze ?? Ja wpłaciłem mu pieniądze w 2009r.na dwa transporty krów pierwiastek i do dziś nie odzyskałem.Przez rok wymyślał historyjki,że książkę można napisać ,to oszust,mieszka blisko mnie.proszę o kontakt moze razem jakiś proces zbiorowy Quote
witus78 Posted April 20, 2014 Author Report Posted April 20, 2014 WitamSprawa skonczyla sie w sadzie wygralem tylko i tak pieniedzy nie odzyskalem.Komornikowi udalo sie odzyskac 500zl smiech na sali.Prawo u nas dziala dla oszustow dzieki naszemu rzadowi.Bo ten czlowiek w dalszym ciagu oszukuje ludzi, a powinien siedziec w wiezieniu. Quote
bogdan1956 Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 [undefined=undefined]jakies pol roku temu zamowilem krowy w tej firmie . poprosili mnie o wplate gotowki oczywiscie obiecali krowy juz na drugi dzien wplacilem pieniadze i do dzis anie pieniedzy ani krow ciagle tylko obiecuja ze jutro albo za tydzien beda pieniadze . mozecie opisac jak zakonczyla sie wasza sprawa ?? czy odzyskaliscie pieniadze ?? Ja wpłaciłem mu pieniądze w 2009r.na dwa transporty krów pierwiastek i do dziś nie odzyskałem.Przez rok wymyślał historyjki' date='że książkę można napisać ,to oszust,mieszka blisko mnie.proszę o kontakt moze razem jakiś proces zbiorowy[/quote'] Witam ja w marcu tamtego roku dalem zaliczke 15tys. najlepsze jest to ze przyjechal osobiscie po zaliczke. dal wszystkie pokwitowania i byl bardzo wiarygodny. do dzis nie ma ani krow ani pieniedzy. w marcu tego roku odbyla sie sprawa na ktorej pan prokopczuk zostal skażony na 10m w zawieszeniu na 2 lata i mial dobrowolnie oddac pieniadze do konca czerwca. ale niestety nie oddal. czy ktos odzyskal od niego jakies pieniadze? prosze o odpowiedz. pozdrawiam [undefined=undefined] Quote
Recommended Posts