Jump to content

Ferrim z Zambrowa - prosze o opinie o tej firmie!!!

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich mam pytanie do was czy ktos mial jakies problemy z ta firma Ferrim sp zoo Zambrów. Zamowilem przez nich jalowki jakis miesiac temu i do dzis czekam. Nie wplacili ostatniej raty juz nawet firma niemiecka sie kontaktowala ze mna o co chodzi i czy jestem dalej zainteresowany towarem.

Ferrim nie wpacili im ostatniej raty i mowia ze juz wysylaj ze poniedzialek ze za tydzien i tak dalej w kolo Macieju.

Co robic?

• 1 year later...
Posted
Witam. Jak zakończyła się sprawa z firmą Ferrin? Odzyskałeś pieniądze lub jałówki? Pytam ponieważ jestem w podobnej sytuacji tylko że firma teraz ma siedzibę w Węgrowie. Zaliczkowałem jałówki i do tej pory ani pieniędzy ani jałówek?
  • 3 months later...
Posted
jakies pol roku temu zamowilem krowy w tej firmie . poprosili mnie o wplate gotowki oczywiscie obiecali krowy juz na drugi dzien wplacilem pieniadze i do dzis anie pieniedzy ani krow ciagle tylko obiecuja ze jutro albo za tydzien beda pieniadze . mozecie opisac jak zakonczyla sie wasza sprawa ?? czy odzyskaliscie pieniadze ??
  • 2 months later...
Posted

jakies pol roku temu zamowilem krowy w tej firmie . poprosili mnie o wplate gotowki oczywiscie obiecali krowy juz na drugi dzien wplacilem pieniadze i do dzis anie pieniedzy ani krow ciagle tylko obiecuja ze jutro albo za tydzien beda pieniadze . mozecie opisac jak zakonczyla sie wasza sprawa ?? czy odzyskaliscie pieniadze ??

Ja wpłaciłem mu pieniądze w 2009r.na dwa transporty krów pierwiastek i do dziś nie odzyskałem.Przez rok wymyślał historyjki,że książkę można napisać ,to oszust,mieszka blisko mnie.proszę o kontakt moze razem jakiś proces zbiorowy

• 3 weeks later...
Posted

Witam

Sprawa skonczyla sie w sadzie wygralem tylko i tak pieniedzy nie odzyskalem.

Komornikowi udalo sie odzyskac 500zl smiech na sali.

Prawo u nas dziala dla oszustow dzieki naszemu rzadowi.

Bo ten czlowiek w dalszym ciagu oszukuje ludzi, a powinien siedziec w wiezieniu.

• 2 months later...
Posted

[undefined=undefined]

Ja wpłaciłem mu pieniądze w 2009r.na dwa transporty krów pierwiastek i do dziś nie odzyskałem.Przez rok wymyślał historyjki' date='że książkę można napisać ,to oszust,mieszka blisko mnie.proszę o kontakt moze razem jakiś proces zbiorowy

[/quote'] Witam ja w marcu tamtego roku dalem zaliczke 15tys. najlepsze jest to ze przyjechal osobiscie po zaliczke. dal wszystkie pokwitowania i byl bardzo wiarygodny. do dzis nie ma ani krow ani pieniedzy. w marcu tego roku odbyla sie sprawa na ktorej pan prokopczuk zostal skażony na 10m w zawieszeniu na 2 lata i mial dobrowolnie oddac pieniadze do konca czerwca. ale niestety nie oddal. czy ktos odzyskal od niego jakies pieniadze? prosze o odpowiedz. pozdrawiam

[undefined=undefined]