MonikaSZ Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 dziękuje za szybką odpowiedz, już napisałam z adresu monika.sz90@onet.pl Quote
mmaattii Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 będę sie starał o dotacje na ciągnik z tego programu, i chciałbym wiedzieć czy od dotacji trzeba będzie płacic podatek czy nie, bo jak trzeba bedzie to nie opłaci mi się w tedy. proszę o odpowiedź. Quote
SpecDotacje Posted August 16, 2012 Author Report Posted August 16, 2012 Panie "Elektryk" nie mogę do pana wysłać prywatnej wiadomości wyświetla mi się że ma pan pełną skrzynkę dlatego odpowiadam tutaj: to pan wybiera sprzęt UE tylko dopłaca dlatego nie ingeruje w takie decyzje jak moc czy marka, sprzęt ma być stosunkowo nowy jak do leasingu. Quote
SpecDotacje Posted August 16, 2012 Author Report Posted August 16, 2012 będę sie starał o dotacje na ciągnik z tego programu' date=' i chciałbym wiedzieć czy od dotacji trzeba będzie płacic podatek czy nie, bo jak trzeba bedzie to nie opłaci mi się w tedy. proszę o odpowiedź.[/quote'] z tego co mi wiadomo to są one zwolnione z podatku ale na 100% nie odpowiem bo spotkałem się już z kilkoma absurdami komisji okręgowych. Quote
elektryk Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 som te dosacje a jeśli tak to czy som one bez podatku Quote
edek Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 A jak dokładnie nazywa się ten program...? Quote
Recommended Posts