SpecDotacje Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Na wrzesień/październik planowana jest kolejna tura dotacji unijnych PROW 3.1.1 środki wypłacane na zasadzie zwrotu 50/50. Co najważniejsze obejmują zarówno kupno maszyn jak i zwierząt oraz budowę i remonty. Podczas zeszłej tury dotacje otrzymało kilkuset rolników. Quote
Kronel Posted July 31, 2012 Report Posted July 31, 2012 Czy te dotacje dostępne są również w Wielkopolsce? Czy robicie wnioski od A do Z, bo totalnie nie wiem jak taki wniosek wypełnić. Chciałbym komuś zapłacić i mieć dobrze zrobiony wniosek i otrzymać dotacje by nie było problemów w agencji ARiMR. Quote
SpecDotacje Posted August 3, 2012 Author Report Posted August 3, 2012 Czy te dotacje dostępne są również w Wielkopolsce? Czy robicie wnioski od A do Z' date=' bo totalnie nie wiem jak taki wniosek wypełnić. Chciałbym komuś zapłacić i mieć dobrze zrobiony wniosek i otrzymać dotacje by nie było problemów w agencji ARiMR. [/quote'] Dokładnie tak, robimy wszystko od początku do końca, jedyne co pan robi to dostarcza nam informacji i podpisuje wniosek (jak tylko wszystko będzie gotowe to wysyłamy wszystkie dokumenty do pana, musi je pan podpisać jako wnioskodawca i albo osobiście albo pocztą wysłać na podany przez nas adres oddziału odpowiedniej agencji) Quote
Kronel Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 A czy jest coś w tej chwili w wielkopolsce z dotacji unijnych do wzięcia? jestem poważnie zainteresowany. Quote
SpecDotacje Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 A czy jest coś w tej chwili w wielkopolsce z dotacji unijnych do wzięcia? jestem poważnie zainteresowany. Nie ma problemu sprawdzimy, proszę tylko podać co to za miejscowość (czy jest to teren wiejski). może pan pisać na maila służbowy f.kustuch@fbconsulting.home.pltel. 531156757 Quote
Recommended Posts