milena1975 Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 przepraszam ja wiem ze nie odpowiednie miejsce na taki temat ale chciałam sie podpytac czy maszyny rolnicze sa w stanie skasowac pozycie małżeńskie? sprawa wyglada tak ze moj maz oprocz tych maszyn nic wiecej nie widzi,zapomnial wogole co to kobieta a ja juz powaznie zastanawiam sie nad separacja.moja siostra tez ma troche ziemi i jakos tam im idzie,niestety ma podobny problem.Tylko ze w moim przypadku jeszcze mozna cos uratowac w jej juz nie,zaczeła zdradzac meza z ukraińcami wynajetymi przez jego meza do roboty.sytuacja jest identyczna jak u mnie ,pogoń za pieniadzem i te całe maszyny,czy zona rolnika musi szukac sobie kochanka? Quote
Biznez404 Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Dla mnie to jest chore, prawdziwy mąż powinien wiedzieć do czego służy kombajn, a do czego kobieta... Quote
wiesieki1202 Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 moze twoj maz jest jakis nawiedzony na punkcie zelaztwa i innego zlomu Quote
DuzyGrzegorz Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Rozmawiajcie ze sobą. Mąż pewnie ciężko pracuje aby zapewnić godne życie Tobie i dzieciom. Liberalizm który nas otacza prowadzi do "wyścigu szczurów" który wciąga nas wszystkich. Quote
Paula87 Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Wiesz w kochanków to się nie baw, sama pisałaś ze w waszym przypadku da sie cos uratowac. Porozmawiaj z męzem szczerze, możliwe ze ta pogon za kasa i zmeczenie tak działa. moze sprobujcie wyrwac sie na jakis czas gdzies... Quote
Miki Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Pamiętaj o tym, że Twój mąż chce dla Ciebie i twoich dzieci (jeśli je macie) jak najlepiej! I jak najbardziej popieram to co powiedziała @Paula87 - POROZMAWIAJ Z NIM:exclamation: Quote
Recommended Posts