henioo82 Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Mam problem z podnosnikiem w Ursus c360 natomiast, podnosnik ledwo co chce podnosic rzeczy, nie wiem dla czego od razu mówię, że olej w skrzyni jest Gdy już coś podniosę to sam popuszcza gdy spuszczę go z obrotów. Wie ktoś może co się z nim dzieje? Czekam na szybką odpowiedź. Quote
henioo82 Posted September 9, 2012 Author Report Posted September 9, 2012 Ale pompa była wymieniana, więc musi być to inny problem. Quote
grzepaku1 Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 może być że na tłoku nie ma uszczelnień (zużyte ) lub cylinder mocno porysowany a może zawór w cylindrze nie szczelny lub nieszczelny rozdzielacz a może napęknięta rurka pomiędzy cylindrem a rozdzielaczem to są przyczyny opuszczania podnośnika Quote
henioo82 Posted September 9, 2012 Author Report Posted September 9, 2012 może być że na tłoku nie ma uszczelnień (zużyte ) lub cylinder mocno porysowany a może zawór w cylindrze nie szczelny lub nieszczelny rozdzielacz a może napęknięta rurka pomiędzy cylindrem a rozdzielaczem to są przyczyny opuszczania podnośnika Ok, zobaczę. ;d Quote
henioo82 Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 dzięki panowie za porady ale już zrobiłem wada to uszczelniacze na tłoku i pierśćien zapieczony ????? Quote
przemek2092 Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 najczęściej pierscienie są zużyte tak jak pisali koledzy wyżej, z zapieczonym jeszcze sie nie spotkałem, u mnie było podobnie ale wtedy miałem wadliwy rozdzielacz ważne że wada u cebie została usunięta Quote
Robert ;-) Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Ja też hipol, taki był od zawsze do c360 itp. Quote
Recommended Posts