Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Szukam ciągnika o mocy 200 koni. na początku miał być massey ferguson 8600, później valtra. Każdy mówi co innego, przerobiłem już wszystkie możliwe opcje ale każdy mówi co innego i już sam nie wiem co wybrać. Ciągnik ma być do orki. Proszę o jakieś propozycje i opinie dlaczego taki a nie inny. Dzięki z góry.

Posted
Podaj coś jeszcze jaka cena? który rocznik? A wsyępnie masz coś takieg otomoto.pl/mccormick-mtx200-mtx-200-nie-case-john-A212852.html. Mój sąsiad ma i mówi że jest to sprzęt nie do zajechania a pozatym mało pali a części nie są aż tak drogie1
Posted

Polecam bardzo dobra firma Solidne dobrze wykonane bardzo dobrze się nimi robi w polu też mam MC tylko mniejszego XTX 145 w internecie na pewno znajdziesz nie przychylne opinie o tej Seri (problemy z skrzynią) w modelach powyżej 200koni winą było nie dopilnowanie w czasie przenoszenia fabryki nie wiele ich tam złożono ale problem był, Romanowski główny diler na Polskę wymieniał na swój koszt. Nie wiem jak z używanymi ale jeśli kupi się nowego Mc i nastąpi poważna awaria i będą chcieli zabrać ciągnik do serwisu są w stanie przywieść Ci ciągnik zastępczy na ten czas za który nie zapłacisz.

Posted

powiem tyle Crystal Orion 16.2 dlaczego

1 cena 250 tys neto

2 moc 190 do 225 km

3 zuzycie paliwa 13l na godz nie mylic z mth

4 WSZYSTKIE CZESCI ZACHODNICH FIRM OPROCZ KABINY

5 NISKIE KOSZTY PRZEGLADOW

6 BRAK NADZWYCZAJNEJ ELEKTRONIKI TYLKO TO CO MUSI BYC

wiec nie ma sie co psuc

8 mocny podnosnik 9500kg

9kabina amortyzowana i klimatyzowana w standardzie

krodko mowiac to dobry ciagnik za dobre pieniadze w mniare nie drogi w eksploatacji kupilem taki ciagnik dlatego ze mnialem john deer na probe

ladny ciagnik ladnie wyposarzony ale zuzycie ropy to katastrofa 20l na godz

plus przeglady cena byla tylko o 15 proc wysza myslalem o valtra cena 25 proc wysza i duzo droszy serwis po co na hama preplacac i po 10 latach rematowac elektronike najlepiej wtedy sprzedac