sputnik Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Witajcie, robię mały remont wokół domu i mam zamiar posiać nowy trawnik. Chcę mieć w przyszłości spokój z kretami, które zniszczą mi mój zielony dywan, dlatego kupuję siatkę i mam zamiar ją położyć pod trawnikiem. Mam jednak dylemat czy wybrać siatkę z tworzywa sztucznego czy siatkę metalową?? Quote
Ojciec Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 A po co ci wchodzić w koszty? nie lepiej kupić odstraszacz kretów poczytaj sobie o tym w internecie wpisując w wyszukiwarkę "Odstraszacz kretów" a to takie małe zdjęcie poglądowe żebyś wiedział czego szukać. Widziałem to w praktyce bardzo fajne i skuteczne. http://www.e-telezakupy.pl/images/produkty/odstraszacz/na_krety01.jpg Quote
przemek2092 Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 wracająć do siatki to wiadomo, siatka z sztucznego tworzywa jest tańsza, metalowa droższa ale wiadomo że o wiele bardziej trwała od sztucznej jeśli planujesz zrobic nie duży trawnik to proponuję metalową ale jeśli w gre wchodzi większy trawnik to moim zdaniem lepiej dać z tworzywa sztucznego pozdrawiam Quote
Recommended Posts