Szubakkk Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Witam.Mam pytanko co do spalania chwastów na rowie.Mogę spalić chwasty przed zimą czy muszę czekać aż, do wiosny. Bo jak bym mógł spalić teraz, chwasty to na wiosnę zasiał bym sobie trawę Quote
Miki Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 A widzisz jakieś przeciwwskazania? Zbóż już nie ma, a kartofle, kukurydza czy buraki na pewno nie zajmą się ogniem. Więc ja na Twoim miejscu bym palił puki nie ma ulew bo potem to już nic nie zrobisz. Quote
DuzyGrzegorz Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Na polu z którego bierzesz dopłaty to NIE, ale w rowie nie zgłoszonym do dopłat TAK. Dokładnie to trawy Ci nie wolno palić ale ognisko możesz sobie urządzić i wolno na tym ognisku palić trawę. To jakby Cię ktoś życzliwy podkablował. Quote
Szubakkk Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Hehe, nie chodzi mi o palenie. Ja chciałem spalić chwasty na rowie koło domu ;P I nie wiem czy można, ale z tego co piszecie to można więc spryskam. Quote
Recommended Posts