edek Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Boniek prezesem PZPN-u !!! Co Wy na to? Interesuję się ktoś piłką... ? Quote
Zetor-maniak Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Nic się nie zmieni wszystko będzie po staremu. Tego bałaganu nikt nie posprząta w ciągu 1 kadencji. Najlepsze jest i tak od tego jak nasza reoerezentacja będzie grała Quote
jacob Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 To wiadomo, że nie zmieni wszystkiego w ciągu tygodnia. Ale mam nadzieje, że trochę porządku będzie. Ważne, że Boniek już wywalił z zarządu starych dziadków typu Kręcina, który oficjalnie łapówy przyjmował a mimo tego był nietykalny. W ciągu całej 4-letniej kadencji liczę, że będzie lepiej. Jest co poprawiać. Boniek jest rozpoznawalny na całym świecie i szanowany, myślę, że to pomoże. Pytanie tylko co kibice będą śpiewać na stadionach jak się poprawi wizerunek PZPN - bo wiadomo ulubiona przyśpiewka to PZPN, PZPN j...., j.... PZPN Quote
edek Posted October 30, 2012 Author Report Posted October 30, 2012 Teraz będą śpiewać: PZPN, PZPN, kocham, kocham, PZPN !!! Quote
Adams Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 No to zależy ale wychodzi na to że będzie lepiej Quote
jacob Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 No ja myślę, że mamy najlepszy skład i pokolenie piłkarzy od jakichś 15 lat. Wczoraj czytałem takiego Milika z Górnika kupili do Bayeru Leverkusen za 2,5 mln Euro a chłopak ma dopiero 18 lat bodajże ! Jeszcze brakuje nam wartościowych piłkarzy na kilku pozycjach - środek pomocy, obrony i lewa obrona...zobaczymy jak to będzie Quote
edek Posted December 17, 2012 Author Report Posted December 17, 2012 Przecież Milik będzie tam tylko grzał ławę... Quote
jacob Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Przecież Milik będzie tam tylko grzał ławę... To wiem i on też o tym wie. Sam prezes go wybrał i powiedział wprost, że na razie będzie zmiennikiem dla Kiesslinga i Schurrle. Od czegoś trzeba zacząć, jak będzie porządnie trenował to też dostanie swoją szansę. Schurrle ma odejść zimą do Arsenalu, zobaczymy jak się kariera Milika rozwinie Quote
Adams Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Podobnie jak z Lewandowskim. Chodzą ploty że przejdzie do Manchesteru United, Manchesteru City lub do Juventusu. Ale w Angli będzie siedział na ławce może będzie grał w Juventusie ale.... A i w Boruussi nie jest on królem bo Rois lepszy. Quote
jacob Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 No królem nie jest, Reus i Goetze się bardziej wyróżniają ale i tak ma bardzo wysoką pozycję. Jeżeli ma gdzieś iść to chciałbym żeby trafił do Chelsea lub Arsenalu - tam mniejsza konkurencja w ataku niż w obu Manchesterach. Liga włoska nie jest dla mnie tak prestiżowa jak angielska. Quote
edek Posted December 23, 2012 Author Report Posted December 23, 2012 Nom Arsenal to mógłby być dobry kierunek, ale tak szczerze mówiąc to powinien zostać w Boruussi, niestety fałszywe media narobiły szumu ile to on jest wart, ile będzie kosztował i gdzie przejdzie, po co takie gdybanie ??? W wyniku tego zawirowania władze Boruussi się na niego "obraziły" i teraz nawet chcą go się "pozbyć". Boruusia i liga niemiecka to jest obecnie najlepszy 'teren' do rozwoju Lewego, jeśli już by miał się gdzieś przenieść to tylko do innego niemieckiego klubu:) Quote
Adams Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Wczoraj się dowiedziałem że Manchester United nigdy nie miał zamiaru kupować Lewandowskiego (nie dziwie się ). Jak przejdzie do Arsenalu to będzie to samo co w Borussi (będzie w składzie ale nie będzie najlepszy). W Chelsea w tym momencie na ataku jest miejsce (kompletny brak formy Torresa) ale mają zamiar kupić Falcao a wtedy koniec z Lewandowskim. Bo taki dobry klub jak Chelsea (moim zdaniem najlepszy na świecie tylko że ma kłopoty) nie będzie cieszył się takim półnapastnikiem jakim jest Lewy. Quote
łan_zboża Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 WitamOczywiście, że się interesuję i już odliczam dni do finału Ligi Mistrzów. Co do Bońka to już wiele dobrego zrobił. A teraz jeszcze załatwił nam finał Ligi Europejskiej 2015 w Warszawie. Nic tylko się cieszyć. Pozdrawiam Quote
edek Posted May 26, 2013 Author Report Posted May 26, 2013 ... i już po finale LM... wygrał Bayern, był drużyną lepszą i bardziej dojrzalszą i to dało im zwycięstwo. Gratulacje. Quote
pawelxy1 Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Wg mnie Bayern nie powinien wygrać. Nie lubię kilku z ich drużyny.Borussia bardziej zagrażała przeciwnej drużynie ale cóż ktoś musiał przegrać. Quote
pablos Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 nie cierpię piłki nożnej przereklamowany sport ! Quote
Adams Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Moim zdaniem Bayern zdecydowanie bardziej zasłużył na puchar! Borussia w szczęśliwych okolicznościach awansowała do finału a Bayern zmiażdżył Barcelone. W finale też byli lepsi Quote
kubusjettaII Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 jeśli mam wybierać między piłką a F1, wybieram piłkę i z racji tego że nasi byli tam a nie gdzie indziej pozostaje niesmak i szkoda... Quote
łan_zboża Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 WitamBiorąc pod uwagę cały sezon, Bayern zdecydowanie bardziej zasłużył na to trofeum . Oprócz pierwszych 20 - 30 minut, byli zdecydowanie lepsi i lepiej przygotowani kondycyjnie. Pozdrawiam Quote
edek Posted June 6, 2013 Author Report Posted June 6, 2013 Jutro mecz Mołdawia - Polska, jak obstawiacie? Czy to będzie definitywny koniec szans na Mundial w Brazylii... ? ? ? Quote
VoYtek8 Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Hmmm.... Patrząc na to co nasza reprezentacja pokazała w meczu z Lichenstainem to Mołdawia powinna zniszczyć nas na boisku. Jednak z doświadczenia kibica Polaków wiem że w meczach z lepszymi rywalami potrafią zagrać na poziomie. Jasnowidzem nie jestem, ale obstawiam wynik 2:1 dla Polski. Pozdrawiam Quote
jacob Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Chłopaki ostatnio nie grają najlepiej ale myślę i mam nadzieję, że dzisiaj wygramy. Jak zdobędziemy 3 pkt. to w tabeli nie będziemy tak źle wyglądać. Quote
ZbyszekW8 Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Zgadzam sie z Voytkiem, że z mocniejszym przeciwnikiem nasi duzo lepiej graja. Nie chce obstawiac wyniku, mam nadzieje ze faktycznie bedzie to mecz zwycieski. W kazdym razie mecz bede ogladal i trzymał kciuki Quote
Recommended Posts