Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wiadomo, że nie zmieni wszystkiego w ciągu tygodnia. Ale mam nadzieje, że trochę porządku będzie. Ważne, że Boniek już wywalił z zarządu starych dziadków typu Kręcina, który oficjalnie łapówy przyjmował a mimo tego był nietykalny.

W ciągu całej 4-letniej kadencji liczę, że będzie lepiej. Jest co poprawiać. Boniek jest rozpoznawalny na całym świecie i szanowany, myślę, że to pomoże.

Pytanie tylko co kibice będą śpiewać na stadionach jak się poprawi wizerunek PZPN - bo wiadomo ulubiona przyśpiewka to PZPN, PZPN j...., j.... PZPN :D

• 1 month later...
Posted
No ja myślę, że mamy najlepszy skład i pokolenie piłkarzy od jakichś 15 lat. Wczoraj czytałem takiego Milika z Górnika kupili do Bayeru Leverkusen za 2,5 mln Euro a chłopak ma dopiero 18 lat bodajże ! Jeszcze brakuje nam wartościowych piłkarzy na kilku pozycjach - środek pomocy, obrony i lewa obrona...zobaczymy jak to będzie ;)
Posted

Przecież Milik będzie tam tylko grzał ławę...

To wiem i on też o tym wie. Sam prezes go wybrał i powiedział wprost, że na razie będzie zmiennikiem dla Kiesslinga i Schurrle. Od czegoś trzeba zacząć, jak będzie porządnie trenował to też dostanie swoją szansę. Schurrle ma odejść zimą do Arsenalu, zobaczymy jak się kariera Milika rozwinie ;)

Posted

Podobnie jak z Lewandowskim. Chodzą ploty że przejdzie do Manchesteru United, Manchesteru City lub do Juventusu. Ale w Angli będzie siedział na ławce może będzie grał w Juventusie ale.... A i w Boruussi nie jest on królem bo Rois lepszy.

Posted
No królem nie jest, Reus i Goetze się bardziej wyróżniają ale i tak ma bardzo wysoką pozycję. Jeżeli ma gdzieś iść to chciałbym żeby trafił do Chelsea lub Arsenalu - tam mniejsza konkurencja w ataku niż w obu Manchesterach. Liga włoska nie jest dla mnie tak prestiżowa jak angielska.
Posted

Nom Arsenal to mógłby być dobry kierunek, ale tak szczerze mówiąc to powinien zostać w Boruussi, niestety fałszywe media narobiły szumu ile to on jest wart, ile będzie kosztował i gdzie przejdzie, po co takie gdybanie ??? W wyniku tego zawirowania władze Boruussi się na niego "obraziły" i teraz nawet chcą go się "pozbyć".

Boruusia i liga niemiecka to jest obecnie najlepszy 'teren' do rozwoju Lewego, jeśli już by miał się gdzieś przenieść to tylko do innego niemieckiego klubu:)

Posted
Wczoraj się dowiedziałem że Manchester United nigdy nie miał zamiaru kupować Lewandowskiego (nie dziwie się :P). Jak przejdzie do Arsenalu to będzie to samo co w Borussi (będzie w składzie ale nie będzie najlepszy). W Chelsea w tym momencie na ataku jest miejsce (kompletny brak formy Torresa) ale mają zamiar kupić Falcao a wtedy koniec z Lewandowskim. Bo taki dobry klub jak Chelsea (moim zdaniem najlepszy na świecie tylko że ma kłopoty) nie będzie cieszył się takim półnapastnikiem jakim jest Lewy.
  • 4 months later...
Posted

Witam

Oczywiście, że się interesuję i już odliczam dni do finału Ligi Mistrzów. ;)

Co do Bońka to już wiele dobrego zrobił. A teraz jeszcze załatwił nam finał Ligi Europejskiej 2015 w Warszawie. Nic tylko się cieszyć.

Pozdrawiam

Posted
Moim zdaniem Bayern zdecydowanie bardziej zasłużył na puchar! Borussia w szczęśliwych okolicznościach awansowała do finału a Bayern zmiażdżył Barcelone. W finale też byli lepsi :P
Posted

Witam

Biorąc pod uwagę cały sezon, Bayern zdecydowanie bardziej zasłużył na to trofeum :). Oprócz pierwszych 20 - 30 minut, byli zdecydowanie lepsi i lepiej przygotowani kondycyjnie.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted
Hmmm.... Patrząc na to co nasza reprezentacja pokazała w meczu z Lichenstainem to Mołdawia powinna zniszczyć nas na boisku. Jednak z doświadczenia kibica Polaków wiem że w meczach z lepszymi rywalami potrafią zagrać na poziomie. Jasnowidzem nie jestem, ale obstawiam wynik 2:1 dla Polski. Pozdrawiam :)
Posted
Chłopaki ostatnio nie grają najlepiej ale myślę i mam nadzieję, że dzisiaj wygramy. Jak zdobędziemy 3 pkt. to w tabeli nie będziemy tak źle wyglądać.
Posted
Zgadzam sie z Voytkiem, że z mocniejszym przeciwnikiem nasi duzo lepiej graja. Nie chce obstawiac wyniku, mam nadzieje ze faktycznie bedzie to mecz zwycieski. W kazdym razie mecz bede ogladal i trzymał kciuki