Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem ze składem w niemieckich szeregach źle wróży biedronkom, dublerzy będą się chcieli pokazać, a tak był chociaż cień szansy, że mistrzowie zlekceważą przeciwnika...heh o czym ja piszę.

Może uda się zainkasować mniej od Brazylii to spece od marketingu przekują na sukces...

Posted

Hehe problemy ze składem:) przecież Niemcy spokojnie mogą sobie złożyć dwie mocne jedenastki a nie tylko jedną i jak dla mnie to jest tylko medialna propaganda ponieważ nawet jak któryś zawodnik jest kontuzjowany to jest kilku następnych na jego miejsce:) nie tak jak u nas że gra opiera sie praktycznie na jednym zawodniku:(

Co do samego meczu to mam taką cichą nadzieję że wreszcie po raz pierwszy w historii damy Niemcom radę ale na pewno nie będzie lekko:)

Pozdrawiam

Posted

Kto by pomyślał że wygrywamy z Niemcami 2-0:)

Ciekawe jak potoczy sie mecz ze Szkotami ale trochę nabrałem apetytu:) choć gra nie porywała ale grunt że Szczęsny zrobił co do nie go należało:)

Pozdrawiam

Posted

To drobnostka Adam, jest wielu takich którzy potracili ładny kawał majątku, a może i jakiś samobójca by się znalazł.

Hazard to straszna sprawa.

A jak ktoś stawiał na Polaków to mniejszą kwotę.

Szczęsny i Glik wygrał mecz dla Polaków.

Poldi zrobiłby wyrównanie ale tylko poprzeczka.

Oby na tym zwycięstwie pojechali eliminacyjne mecze, wreszcie uwierzyli w siebie i zmontowali drużynę.

Nawałka przeszedł do historii nawet jak nie uda się wprowadzić ekipy do Francji na ME.

Posted

JoTeS a może uwierzmy w to że Nawałka wprowadzi Orłów do ME2016 ? :)

Uwierzmy w to, myślę że naprawdę jest to możliwe, jeśli tylko sami piłkarze uwierzą i będą robić wszystko w następnych meczach aby zdobywać jak najwięcej punktów.

Ja osobiście z lekką rezerwą podchodziłem do wczorajszego meczu ale jak zawsze kibicowałem naszym i byłem za nimi, wierzyłem w wygraną o czym pisałem na swoim profilu na fb :)

Pozdrawiam wszystkich kibiców, OLE !!!

Posted

Jak dla mnie to wczorajszy mecz lepszy jak z Niemcami (bo z Niemcami jak dla mnie mieli więcej szczęścia niż rozumu) no a wczoraj jakoś to wyglądało choć mam mały niedosyt że nie udało sie strzelić trzeciej bramki (bo szanse były) ale remis zawsze lepszy niż przegrana poza tym mamy 7 punktów i prowadzimy w grupie:)

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Ja oglądałem i jak dla mnie to druga polowa o wiele lepsza jak pierwsza choć trochę szkoda że mecz zakończył sie remisem ale z drugiej strony remis to nie przegrana tak więc bilans dodatni wciąż zachowany:)

Co do Lewandowskiego to mi sie wydaje że on robi za wabia a od strzelania bramek są inni:) więc można powiedzieć że lewy jest od asyst i ściąganie większej liczby przeciwnika na siebie.

Pozdrawiam

• 3 years later...
  • 1 year later...
Posted

Czy ktoś z Was tutaj obecnych obstawia czasem mecze? Jacy są Wasi ulubieniu bukmacherzy i na co zwracacie uwagę podczas obstawiania? Ja osobiście odkąd pojawił się Betfan w Polsce gram tylko i wyłącznie tam. Lubię ich wydarzenia, panel i przejrzystą stronę, a kursy też mają bardzo dobre.