Skocz do zawartości

Zdjęcie

Piłka Nożna.....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

#21 łan_zboża

łan_zboża

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 27 maj 2013 - 07:29

Witam
Biorąc pod uwagę cały sezon, Bayern zdecydowanie bardziej zasłużył na to trofeum :). Oprócz pierwszych 20 - 30 minut, byli zdecydowanie lepsi i lepiej przygotowani kondycyjnie.

Pozdrawiam
  • 0

#22 edek

edek

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 557 postów

Napisano 06 czerwiec 2013 - 17:11

Jutro mecz Mołdawia - Polska, jak obstawiacie? Czy to będzie definitywny koniec szans na Mundial w Brazylii... ? ? ?
  • 0

#23 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 06 czerwiec 2013 - 19:22

Hmmm.... Patrząc na to co nasza reprezentacja pokazała w meczu z Lichenstainem to Mołdawia powinna zniszczyć nas na boisku. Jednak z doświadczenia kibica Polaków wiem że w meczach z lepszymi rywalami potrafią zagrać na poziomie. Jasnowidzem nie jestem, ale obstawiam wynik 2:1 dla Polski. Pozdrawiam :)
  • 0

#24 jacob

jacob

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 289 postów

Napisano 07 czerwiec 2013 - 08:01

Chłopaki ostatnio nie grają najlepiej ale myślę i mam nadzieję, że dzisiaj wygramy. Jak zdobędziemy 3 pkt. to w tabeli nie będziemy tak źle wyglądać.
  • 0

#25 ZbyszekW8

ZbyszekW8

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 136 postów

Napisano 07 czerwiec 2013 - 08:05

Zgadzam sie z Voytkiem, że z mocniejszym przeciwnikiem nasi duzo lepiej graja. Nie chce obstawiac wyniku, mam nadzieje ze faktycznie bedzie to mecz zwycieski. W kazdym razie mecz bede ogladal i trzymał kciuki
  • 0

#26 pawelxy1

pawelxy1

V.I.P

• Użytkownik
  • 1125 postów

Napisano 08 czerwiec 2013 - 13:27

niestety 1;1Polska traci szanse awansu;/
  • 0

#27 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 08 czerwiec 2013 - 16:32

Czyli nasi chłopcy tradycyjnie pokazali klasę.... :(
  • 0

#28 Adams

Adams

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 431 postów

Napisano 10 czerwiec 2013 - 16:26

Żałosne zachowanie chyba Krychowiaka przy stracie gola. W tej akcji Mołdawia zrobiła z nami co chciała :( Skład niby jest, ale wyników zero! Lewandowski, Błaszczykowski, Piszczek, Szczęsny, Boruc, Salamon, oni grają w najlepszych klubach świata :P
  • 0

#29 jacob

jacob

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 289 postów

Napisano 11 czerwiec 2013 - 07:35

To nie był Krychowiak, tylko Komorowski, który podał tamtemu piłkę pod nogi...nie wiem czemu gramy tak słabo, przecież nasi piłkarze graja jak mówi Adams grają w bardzo dobrych klubach...
  • 0

#30 ZbyszekW8

ZbyszekW8

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 136 postów

Napisano 11 czerwiec 2013 - 08:43

no i własnie w tych klubach czesto potrafia pokazac na co ich stac a u siebie nie bardzo to wychodzi, nie wiem od czego to zależy ale, moze od ustawienia, w kazdym razie po mistrzostwach...a szkoda
  • 0

#31 DuzyGrzegorz

DuzyGrzegorz

V.I.P

• Użytkownik
  • 3601 postów

Napisano 11 czerwiec 2013 - 08:50

Wprawdzie na naszym forum zdecydowaliśmy, że o polityce nie piszemy, to jednak pozwolę sobie w wątku o piłce nożnej napisać o polityce, i to tej z najwyższej półki.
Wmawiano nam, że kapitał niema narodowości. Ja zawsze byłem innego zdania. Zawodnik zawiera kontrakt na grube miliony z np. kapitałem niemieckim. Czego oczekuje od niego niemiecki kapitał? Ano tego, że zarobi dla tego kapitału jeszcze grubsze miliony. Czy niemiecki kapitał zarobi te jeszcze grubsze miliony wtedy gdy polska reprezentacja będzie grała lepiej od niemieckiej czy wtedy gdy gorzej od niemieckiej chyba nie muszę wyjaśniać. Oczywiste chyba dla wszystkich jest, że przy takim kontrakcie z zawodnikiem część jego gaży jest za poziom gry w reprezentacji i inne oczekiwania są od tych co grają w reprezentacji Polski i inne od tych co grają w reprezentacji Niemiec. Ja bym się raczej zdziwił, gdyby ci co grają w bardzo dobrych zagranicznych klubach zagrali na poziomie w reprezentacji Polski. Pozdrawiam!
  • 0

#32 jacob

jacob

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 289 postów

Napisano 12 czerwiec 2013 - 08:16

Pewnie masz trochę racji DuzyGrzegorzu...moim zdaniem piłkarze nie powinni w reprezentacji zarabiać grosza, bo samo granie w koszulce z orzełkiem to niezwykły powód do dumy i gdybym ja tam grał to dawałbym z siebie max ;)
  • 0

#33 ZbyszekW8

ZbyszekW8

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 136 postów

Napisano 12 czerwiec 2013 - 10:40

Niestety wszytsko zawsze sprowadza sie do pieniedzy...przydałoby sie jednak troche patriotyzmu i jednak pokazania na co stac piłkarzy...
  • 0

#34 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 12 czerwiec 2013 - 19:04

Taki Lewandowski czy Piszczek problemów finansowych na pewno nie mają, a to oni powinni kreować grę naszej reprezentacji. Tu nie chodzi o politykę czy pieniądze, ja myślę że Polacy grają słabo bo na każdy mecz wychodzi inna 11, oni po prostu są za mało zgrani, jedni grają w Niemczech inni we Francji i nie mogą znać swoich zagrań. Pozdrawiam :)
  • 0

#35 DuzyGrzegorz

DuzyGrzegorz

V.I.P

• Użytkownik
  • 3601 postów

Napisano 12 czerwiec 2013 - 20:35

Każdy piłkarz za którego klub zapłacił miliony będzie grał dla klubu, a klub to kapitał. A jak sobie zerwie ścięgno i będzie kulawy to jak myślisz Kolego, z kogo ten klub ściągnie te miliony? Oczywiście z kulawego piłkarza, bo kontuzja z winy piłkarza. Pięć razy się zastanowi zanim mocniej kopnie piłkę w reprezentacji. Zwróć uwagę, że podczas meczy reprezentacji nie zdarzają się kontuzje eliminujące piłkarza na dłuższy czas, i to zresztą nie tylko w naszej reprezentacji. Nawet jeżeli nie będzie musiał zwracać za transfer to za czas pauzowania nikt mu nie zapłaci złamanego EURO. Dopóki nie będziemy płacić w klubach tyle, że czołowi piłkarze Polski i czołowi piłkarze Niemiec będą grać w polskich klubach, dopóty Nasza reprezentacja będzie przegrywać z Niemiecką. Tu chodzi wyłącznie o politykę i wielkie pieniądze, o nic więcej. Pozdrawiam!
  • 0

#36 damianus87

damianus87

Majster

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 303 postów

Napisano 12 czerwiec 2013 - 20:55

nasza druzyna czy wygrywa mecz, czy przegrywa to i tak zapewne dostaje "premie". i raczej na nasze szare realia to nie sa małe pieniadze... moze dla nich jedynie to premie głodowe...
  • 0

#37 Adams

Adams

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 431 postów

Napisano 19 czerwiec 2013 - 18:27

Niestety z najlepszych piłkarzy na świecie na 100% i w klubie i w reprezentacji gra Zlatan Ibrachimowić poru niemców i hiszpanów. a reszta to tylko kluby :(
  • 0

#38 edek

edek

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 557 postów

Napisano 28 czerwiec 2013 - 20:59

Ja oglądałem ten mecz... nom szkoda, bo też byłem za Włochami ale cóż zrobić, jeden błąd zaważył.

Ale mamy się z czego cieszyć :) nasze dziewczyny do lat 17stu zdobyły Mistrzostwo Europy !!! :) Gratulacje girl :)
  • 0

#39 jacob

jacob

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 289 postów

Napisano 29 czerwiec 2013 - 07:02

właśnie dzisiaj czytałem rano o dziewczynach :) to naprawdę ogromny sukces, jest przyszłość przed nimi !! Może Panowie wezmą przykład jak wygrywać :P

• 0

#40 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 29 czerwiec 2013 - 07:29

Niedługo dojdzie do tego że reprezentacja kobiet ogra kadre mężczyzn. :D Mistrzostwo Europy u-17 powędrowało w ręce Polek i nie mówicie że Polska nie odnosi sukcesów w piłce nożnej. Pozdrawiam :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych