krzysiek Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 najgorszy ciągnik jaki miałem najgorszemu wrogowi odradze złom Quote
Kronel Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Jakoś nie ryzykował bym z kupnem tego ciągnika, nie słyszałem o nim żadnej opini. Cena niska ale czy warto coś takiego kupować. Pronar to napewno nie jest światowa klasa. ALe z drugiej strony to chyba w Polsce mamy tendencje do kupowania za dobrych ciągników. Dotacje sprawiły że każdy kupuje ponad potrzeby. Fakt że placi się za ciągnik 50 procent kwoty netto resze "daje" unia. Quote
krzysiek Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 ja miałem ten ciągnik przez 3 lata tym ciągnikiem się nieda pracować. on na wiele wat konstrukcyjnyh niębęde pisął jaki bo by to zajeło puł strony Quote
mtz pronar Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Mam 82a od nowosci i ma teraz 900 mt i nie nazekam wiadomo sa lepsze ciagniki Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts