sputnik Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Witam, szukam dobrej tatuownicy uderzeniowej do bydła. Raz kupiłem jedną na giełdzie i nie jestem zadowolony...możecie podać jakiś dobry namiar na sklep z tatuownicami? Quote
DuzyGrzegorz Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Bydło, o ile wiem się kolczykuje. Tatuownice dotyczą świń. Quote
przemek2092 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 witam http://www.tatuownice.pl/ tutaj masz fajną stronkę, sa to tatuownice dobrej jakości może coś wybierzesz dla siebie pozdrawiam Quote
ZbyszekW8 Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Ja kiedys kupiłem po tanszej cenie tatuownice ze znakami i po użyciu jakiś czas leżała a potem jak znów chciałem zrobić tatuaż to wszystko zardzewiało:/Następna kupilem na allegro i jestem zadowolony Quote
obserwator Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Czy to oznacza że na allegro są dobre ?To nie jest tak do końca ale oczywiście fajnie że taką akurat trafiłeś.Jeśli aktualne pytanie proszę o kontakt na PW złożę fajną propozycje ;-) jakość = cena Quote
Recommended Posts