agatamnich Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Mam do sprzedania maszynę do pakowania w folią termokurczliwą wykonaną z materiału nierdzewnego , wykonywaną na indywidualne zamówienie . Maszyna jest opracowana i wykonana w mojej firmie na podstawie wieloletniej pracy serwisowej takich maszyn . Maszyna może pracować w cyklu RĘCZNYM ? każde naciśnięcie przycisku nożnego powoduje wykonanie cyklu zgrzewania lub AUTOMATYCZNYM ? po naciśnięciu przycisku ZIELONEGO cykl zgrzewania jest ciągły ( ramię zgrzewania pracuje GÓRA ? DÓŁ ) do momentu naciśnięcia przycisku CZERWONEGO z prędkością cyklu ustawioną na sterowniku . Na sterowniku ustawia się : temperaturę w tunelu obkurczającym , czas zgrzewania ( temperatura ?noża ? zgrzewająco - odcinającego folię , czas docisku po zgrzewaniu , i cyklem ( prędkość w cyklu automatycznym ) .Maszyna posiada płynną regulację prędkości siatki w tunelu obkurczającym .W celu zabezpieczenia przed uderzeniem ramienia zgrzewającego w ręce pracownika wykonane są wyłączniki BEZPIECZEŃSTWA wzdłuż zgrzewania, powodujące natychmiastowe podniesienia ramienia zgrzewania i wyłączenie cyklu pracy . Długość zgrzewu 560 mm , szerokość 400 mm , wysokość wejścia do tunelu 230 mm , szerokość wejścia 430 mm . Maszyna wykonana jest z materiałów ogólno dostępnych na polskim rynku za wyjątkiem sterownika opracowanego i wykonanego w mojej firmie . W skład zakupionej maszyny dołączony jest zapasowy kompletny sterownik . W skład maszyny nie wchodzi kompresor . Zasilanie maszyny : 3 x 400 V AC , około 5 KW , powietrze o ciśnieniu około 4 atm . Wystawiam fakturę VAT . Telefon 602 373 864 ; antosikbog@vp.pl ;pwpuhantosik.dbv.pl Quote
Recommended Posts