Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :rolleyes:

Proszę napiszcie jak przebiegała u Was kontrola z ARiMR w tym roku

Ja jestem jeszcze w trakcie takowej :-/ w poniedziałek będzie druga część . Na pewno napiszę jak ona przebiegała, liczę na wasze opinie i przeżycia.

Pozdrawiam :)

Posted

Ja miałem w 2006 r. Przebiegała bezproblemowo. Wykryli że mam więcej upraw niż zgłosiłem. Od 2007 roku zgłaszałem to co stwierdziła kontrola czili powierzchnię każdej działki zgodnie z wynikami kontroli na miejscu. W tym roku wykryli nieprawidłowości. chociaż od czasu kontroli powierzchnie działek są identyczne. Różnica przekracza 3%. Mam z ARiMR mocno na pieńku więc poprawię statystykę z tych linków:

senat.gov.pl/gfx/senat/userfiles/_public/k8/dokumenty/stenogram/oswiadczenia/pek/0901o.pdf

senat.gov.pl/gfx/senat/userfiles/_public/k8/dokumenty/stenogram/oswiadczenia/pek/0901oa.pdf

Sprawdziłem po informacji z ARiMR że mam nieprawidłowości sam i dodatkowo sprawdzili mi oddzielnie dwaj geodeci. Moje pomiary i pomiary obu geodetów są identyczne co do ara z tym co we wniosku. Idę więc na wojnę ARiMR.