andrzejm1808 Posted November 25, 2012 Report Posted November 25, 2012 Czy polecacie ta firmę ? Potrzebne mi informacje i opinie . Quote
tomaszo Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Nie polecam firmy z Puław, to naciagacze, miałem raz do czynienia - do tej pory nie dopłacili do zboża, proponuje uwazac- obiecyja zapłate po nasypaniu auta, a jak auto jest załadowane to kontakt sie urywa Quote
aminiok Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 a może było coś nie tak ze zbożem ? Quote
Rico Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 też tej firmy nie polecam, nie raz słyszałem o nich nawet w świętokrzyskim, ja osobiście sprzedaję firmie KAMPOL z łódzkiego, jak jest potrzeba to od ręki płacą na miejscu, nigdy nie było żadnych problemów, proso, pszenica, rzepak, groch(fasola), Quote
schnix Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Witam.Moje doświadczenia w tym roku z WS Trade Plus są bardzo negatywne. Pierwszy transport bez problemu. Zapłata jak w umowie: najpierw 80% pierwszego dnia a potem po 7 dniach końcówka czyli 20%. Gra. Więc sprzedaliśmy następny. Tu już ta sama pszenica się nie spodobała i zażyczono sobie obniżenie ceny o 5 zł. Co zrobić. Przyjęliśmy to i na następny dzień kolejny transport poszedł już po niższej cenie. Zapłacono nam 80% drugiej faktury i na tym koniec. Trzeciej już nie zapłacono. Nie zapłacono też tych 20% z obu faktur. Mija drugi tydzień. Facet od umowy się oczywiście miga od odbierania telefonów. Potem na sms odpowiada, że to oczywiście wina księgowości, potem przez 4 dni ściemnia, że zostało zapłacone. Potem już w ogóle nie odbiera.... Tak, że zadecydujcie sami czy chcecie mieć coś wspólnego z takim kontrahentem. My już na pewno nie. Quote
Halifaxx Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Dlatego jeżeli szefowie WS Trade czytacie ten temat, to poprawcie jakość swoich usług. Quote
Recommended Posts