Miki Posted November 30, 2012 Report Posted November 30, 2012 Cześć! Mam zamiar kupić kombajn Claas, a dokładniej Matador Gigant i mam do Was pytanie jak jest u niego z awaryjnością, dostępnością części; jakie są jego wady i zalety? Albo polecicie mi coś innego? Quote
DuzyGrzegorz Posted November 30, 2012 Report Posted November 30, 2012 Mogę powiedzieć, a właściwie powtórzyć po znajomym który ma taki kombajn. Twierdzi on, że nie zepsuł mu się nigdy, a ma go ponad 10 lat. Kosi teraz nim niewiele, kilka ha bo to już starszy człowiek. Wcześniej kosił ok. 20 ha, zawsze sam. Bardzo sobie chwali. Quote
przemek2092 Posted December 1, 2012 Report Posted December 1, 2012 Zgodzę się z kolegą wyżej kombajn mało awaryjny lecz jednak awarie się zdarzają budowa nie jest zbyt skomplikowana i sporo można zrobić samemu nie wiem jak z częściami bo to starszy typ ale na pewno są jakieś dziury gdzie bez problemu dokupi się części pozdrawiam Quote
Recommended Posts