Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dokładnie tak jak mówi Miki, i nie baw sie z jakimiś kolesiami co operują niższą cenę ;) zazwyczaj taka współpraca źle sie kończy, najlepiej szukac pewnych źródeł ;) A dzisaj nie brakuje oszustów co lubią ochrzcić trochę ropę i zarobić ;)
Posted

Ja kupuje od znajomego' date=' który ma firmę budowlano-transportową. On kupuje po cenach hurtowych od dostawcy paliw. Dzieki temu zawsze moge liczyć na dużo tańszą ropę niż na stacjach.

[/quote']

Właśnie o cos takiego mi chodzi, bo wiem że niektórzy tak robią, że sprzedają po cenie hurtowej a moge prosić o kontakt? gg6027147

Posted

Niestety znam.

ww2.senat.pl/k7/dok/sten/oswiad/wojciechowski/7002oc.pdf

ww2.senat.pl/k7/dok/sten/oswiad/wojciechowski/7002oa.pdf

ww2.senat.pl/k7/dok/sten/oswiad/wojciechowski/7002o.pdf

To paliwo kupowało także jedno z ministerstw, wszystko było legalne. To jeden z wielu przykładów. Jak wprowadzą podatek dochodowy to też tak będą niszczone gospodarstwa rolne.

Posted
niezapominajka niestety nie mogę ci pomóc. On tylko mi tak sprzedaje paliwo nie chce, aby ciągle mu się po placu kręciły obce osoby. Dla kilku osób to nie problem, ale jak już by miał tak robić dla większej liczby to tylko by marnował czas.
Posted
Ja mam za płotem stację i jak biorę większa ilosć tzn tak ok 200 l min i wiecej to jest rabat, czasami cena hurtowa jest naprawde korzystna i się płaci nawet do 15 gr na litrze mniej ;)
Posted

Ja mam za płotem stację i jak biorę większa ilosć tzn tak ok 200 l min i wiecej to jest rabat' date=' czasami cena hurtowa jest naprawde korzystna i się płaci nawet do 15 gr na litrze mniej ;)

[/quote']

To ładnie ja potrzebuje min. 1000 litrów

Posted
Znajomy pracuje w firmie transportowej. Mają swoją stację na terenie zakładu na której jest tylko ON. tankują na niej firmowe ciężarowe samochody. Ma ich kilkadziesiąt. Prawnikom udostępnił paliwo z tej stacji w limicie 60 litrów miesięcznie po 4,29zł. Skąd taka cena?