BatonKN Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Witam wszystkich użytkowników tego forum:)Na początku chciałbym się przedstawić. Mam na imię Bartek (mówią na mnie Baton jak i w nicku) mam 16 lat i już od dobrych 5 lat interesuję się gospodarką Moi rodzice pracują i im tak na tym nie zależy, jeśli jednak przychodzi sezon siewu czy żniw itp. to rodzice mi pomagają. W stajni mam swoich 6 sztuk bydła i stoją też 2 krowy którymi się babcia zajmuje:) Mogę też wspomnieć że już kilka sztuk swoich sprzedałem, a za pieniądze kupiłem sobie np. skuter 2 lata temu:)W te wakacje udało mi się za 1 razą zdać prawo jazdy na ciągnik (kat. "T"). Ponieważ dużo jeżdżę ciągnikiem mam chciała abym zrobił. Jeśli chodzi o pow. pól to mamy ok. 15h., niestety klas za dobrze nie znam bo nie pytałem nawet:) W przyszłości chcę mieć dużo więcej:) Myślę że dużo się na tym forum dowiem, otrzymam pomoc jeśli będzie potrzebna itp. Witam wszystkich jeszcze raz:) Quote
jacob Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Witaj na forum! Świetnie, że masz już plany na przyszłość, teraz wystarczy do tego dążyć Mam nadzieje, że nasze forum będzie dla Ciebie pomocne Quote
Recommended Posts