Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich użytkowników tego forum:):)

Na początku chciałbym się przedstawić. Mam na imię Bartek (mówią na mnie Baton jak i w nicku) mam 16 lat i już od dobrych 5 lat interesuję się gospodarką:) Moi rodzice pracują i im tak na tym nie zależy, jeśli jednak przychodzi sezon siewu czy żniw itp. to rodzice mi pomagają. W stajni mam swoich 6 sztuk bydła i stoją też 2 krowy którymi się babcia zajmuje:) Mogę też wspomnieć że już kilka sztuk swoich sprzedałem, a za pieniądze kupiłem sobie np. skuter 2 lata temu:)

W te wakacje udało mi się za 1 razą zdać prawo jazdy na ciągnik (kat. "T"). Ponieważ dużo jeżdżę ciągnikiem mam chciała abym zrobił:).

Jeśli chodzi o pow. pól to mamy ok. 15h., niestety klas za dobrze nie znam bo nie pytałem nawet:) W przyszłości chcę mieć dużo więcej:)

Myślę że dużo się na tym forum dowiem, otrzymam pomoc jeśli będzie potrzebna itp.:) Witam wszystkich jeszcze raz:)

Posted
Witaj na forum! Świetnie, że masz już plany na przyszłość, teraz wystarczy do tego dążyć ;) Mam nadzieje, że nasze forum będzie dla Ciebie pomocne ;)