leasing IT Posted December 14, 2012 Report Posted December 14, 2012 Nasza firma od lat specjalizuje się m.in. w leasingu maszyn rolniczych. Pomagamy w sfinansowaniu zakupów: - kombajnów, ciągników;- siewników;- kosiarek;- itd. W razie potrzeby możemy też pomoc w wyborze najbardziej odpowiedniego sprzętu dla Państwa i wyszukać najbardziej odpowiednich dystrybutorów. Leasing:- dopasowujemy do Państwa potrzeb i możliwości;- dokonamy pełnej i bezpłatnej wyceny wszystkich kosztów leasingu; Zapewniamy przede wszystkim najlepszy kontakt z klientem na rynku Więcej informacji: 516-035-035 Pozdrawiamy Quote
leasing IT Posted April 23, 2013 Author Report Posted April 23, 2013 Teraz dodatkowo również najlepsze kredyty dla rolników:) Zapraszamy do sprawdzenia oferty. Pozdrawiamy wszystkich Quote
hans Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Jeśli chodzi o finansowanie maszyn rolniczych, to poleca zapoznać się z ofertą w katalogu, w którym są przedstawione firmy oferujące maszyny rolnicze z Wrocławia. Nie chcę polecać żadnej z firm, ale skorzystałem z jednej z nich i jestem zadowolony z warunków. Udało się sfinansować m.in. dwa ciągniki rolnicze. A pozostałe firmy także oferowały w miarę dobre warunki. Quote
Recommended Posts