kamyk Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Chciałbym kupić jednego z Claasów Dominatorów: 48,58,68, 76 lub 78.Na co muszę zwrócić szczególną uwagę? Jeśli ktoś posiada taki kombajn to proszę także o wypisanie jakiś plusów czy minusów takiego modelu. Proszę o komentarze. Quote
muzyk Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Wychodząc naprzeciw podjołem temat kombajnów ale nie widze wielkiego zainteresowania tym tematem naszych forumowiczów a szkoda bo mi się wydaje że temat kombajnów morze być interesujący i przydatnyobecnym i przyszłym właścicielom kombajnów.Pozdrawiam. Quote
DuzyGrzegorz Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Też chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami, jednak posiadam MF307. Cały rozebrałem i złożyłem na nowo, że go trochę znam. Nawet mi się udało go usprawnić, trochę. Co do dominatora to brałem pod uwagę przy zakupie 4 lata temu, jednak odpadł z trzech powodów:1. Mała średnica bębna a ja uprawiam sporo żyta i przy długim zbożu mała średnica bębna się nie sprawdza.2. MF miał znacznie lepszy stosunek jakości do ceny.3. Znacznie tańsze części zamienne. Quote
kubusjettaII Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 na pewno różnią się szerokością hedera, ilością klawiszy, średnicą bębna, napędem, wyposażeniem. to chyba pierwsze przychodzące na myśl Quote
Recommended Posts