nexor Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Witam wszystkich forumowiczów , jestem Karol i jestem właścicielem upadającego gospodarstwa 12 hektarowego. Gospodarstwo posiadam już grubo ponad 5 lat i dopiero zaczynam poważniej o tym myśleć, z tego względu, że większość czasu spędziłem przy innych zajęciach. Cieszę się, że znalazłem to forum, mam nadzieję, że pomoże mi w zdobyciu informacji oraz nakieruje na jakieś ciekawe rozwiązania. pozdrawiam. Przy okazji chciałbym złożyć życzenia z okazji zbliżającego się nowego roku. Quote
Miki Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Witam! Również mam nadzieje, że znajdziesz na naszym forum wiele przydatnych informacji i odbudujesz swoje gospodarstwo, oraz przywrócisz je do czasów świetności! Pozdrawiam i zapraszam do korzystania! ;-) Quote
Przemi998 Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Witamy cie na forum !!!Pewnie ze ci pomozemy pisz jake masz problemy a na pewno pomozemy.Pozdrawiam!!! Quote
Recommended Posts